September er her!

Nå er det tre uker siden forrige innlegg. Tiden flyr når man ikke skyter!

Banesesongen var over etter LS. Jeg hadde jo egentlig lyst til å skyte mer da jeg var ferdig med mine 25 skudd på banen i Oppdal, men da jeg kom hjem innså jeg at det ville bli et stress hvis jeg skulle rekke alt på "listen". Derfor bestemte jeg meg for at det var nok skyting utendørs for i år, og jeg skulle fokusere på fysisk trening frem mot KK-mila (i tillegg til de andre gjøremåla på lista).

Jeg har begynt på CoreFitnessLab og AktiveBootCamp igjen slik at styrketreningen er på plass. Riktignok gikk jeg som en gammel kjerring etter første timen og var vel ikke normal igjen før en uke etter, men det må til. I tillegg har jeg også prøvd meg litt på trappeløp i Linderudkollen - superbra intervalltrening og variasjon - og fin utsikt :)


Når det gjelder løpeformen har den også forbedret seg betraktelig etter jeg kom hjem fra USA. Det har tatt tid siden jeg ikke har vært like strukturert i treningen, men testløpet jeg tok 24. august viste ny pers på 10 km! Tiden ble 56:39 og det er en forbedring på litt over 2 minutter :)



Så nå håper jeg at jeg får samlet opp de siste kreftene jeg har til lørdagens løp. Helgen ble det ingen trening pga sosiale ting. Men konkurransemennesket i meg har våknet til liv, og målet er å løpe 10 km på under en time. Det skal egentlig gå, så lenge jeg har en grei dag og ikke har brukt opp alle kreftene på forhånd på trening..

Så da får vi se om jeg når mål(et) på lørdag og står der fornøyd med champis og goodiebag!