19. februar 2015 - Siste trening i Alfhallen

Jeg har skrevet om absolutt alle mine skytetreninger her på bloggen siden jeg startet med den i 2009. Tilsammen har det blitt 530 (!!) innlegg med tanker, testing, følelser, nedturer og oppturer. Det har vært alfa og omega for skytingen min, og gjort at jeg har fått "tømt" hodet og organisert alle tankene og følelsene mine. Jeg har blitt en mye bedre skytter på grunn av loggføringen. Bonusen har også vært mange hyggelige tilbakemeldinger fra kjente og ukjente skyte interesserte mennesker der ute. Det setter jeg enormt stor pris på!

Dere som følger meg på bloggen har for lengst fått med dere at det plutselig ble helt slutt på aktiviteten her på denne siden. På instagram-kontoen min forklarer jeg hvorfor:


"A good beginning makes a good end". På tirsdag var jeg på min siste ordentlige skytetrening på en god stund. Jeg har bestemt meg for å ta en pause og heller fokusere på fysisk trening. For meg er det viktig at jeg har noe å jobbe mot på standplass - det er enten eller - av eller på - ikke halvveis. Jeg hadde en givende og flott innesesong i høst. Den godfølelsen tar jeg med meg videre! Jeg har jobbet og skrevet meg fra 220-tallet i 2009, til en trygghet og et riktig fokus med mange nye perser som toppet seg høsten 2014! Tenkt hva man kan få til med riktig motivasjon, hjelp og tid! Siste økten var med luftbørsa, "Violeta". Med senkede skuldre og fokus på meg og min gjennomføring var det gøy å se at jeg har det i meg! Tusen takk til Team Kisen og Kisen MSL for verdens beste treningsmiljø!!! Uten dere hadde jeg aldri utviklet meg så mye eller funnet motivasjonen på gråværsdager - dere er best på alle måter. Jeg er klar for skytefri og klar for nye eventyr. 2015 blir et fint år! (PS, kan hende jeg snubler innom standplass en gang imellom, men altså ingen "organisert" skyting for min del).

Ja, så endelig fikk jeg tid til å skrive mitt foreløpig siste skyteblogginnlegg på en stund. Ikke noe dramatikk rundt dette, men noen ganger må man lytte til lysten og ta en pause. Men jeg kommer tilbake - det er sikkert og visst ;)

Lykke til videre med treningen!

Hilsen Maren :)

1 kommentar:

 1. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett