6. desember 2012 - Ny skytterdress!

Jess, så var den endelig her - min nye skytterdress fra Kustermann/Skytterlinken! Måtte jo selvfølgelig ta turen opp til Oslo Østre for å teste den ut ;)

Det er jo rart å skulle ta på seg en dress som faktisk passer på kroppen igjen. Og så er den jo naturlig nok veldig stiv nå som den er ny. Derfor vil det ta litt tid før jeg får "skutt den inn" ordentlig, men heldigvis har jeg det ikke travelt nå som feltsesongen snart begynner. Før den tid skal jeg justere et-par ting på dressen (litt bredere venstrearm og noe justering av buksebeina) slik at den blir helt 110% perfekt! Og ja, jeg er litt pirkete ;) 

Det som er skikkelig bra på dressen er hoftepartiet med fusion. Den sitter som støpt og følger ryggkurven perfekt. Armene er også geniale siden de har strechmateriale i "skulder/armfestet" som gir ekstra bevegelighet og de føles veldig bra :)




Digger designet/fargene - fusion-delen ser du stikker litt ned fra under jakken. Jess, denne tror jeg blir kjempebra når jeg får skutt den ordentlig inn! Tomler opp! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar