10. desember 2012 - Litt trening, men mest god jul!

I kveld ble det en treningsøkt oppe på Oslo Østre, samtidig som jeg fikk levert skytterdressen til noen småjusteringer. Tror det blir utrolig bra når jeg får den tilbake igjen. Det er rart med det, nå har jeg hatt en del skytterdressen opp gjennom åra så jeg har en del preferanser. Samtidig koster jo denne investeringen en del, så jeg tenker at det er lov å være litt "picky". Uansett har jeg det ikke travelt med å få den tilbake, for jeg har en del tid til å trene på nyåret :)

Ellers fikk jeg trent litt med den gamle dressen. Planen var å skyte onsdagsserien denne uken og kanskje også samlagsmesterskapet i romjula. Men etter dagens økt har jeg kommet frem til en ting: nå tar jeg ferie! Jeg stod rolig og følte jeg gjorde mye bra. Men disse "rare" skudda jeg hadde Oslo Open-helgen bare fortsatte på treningen i kveld. Jeg tror det er en kombinasjon av dårlige avtrekk og usikkerhet mtp grunnstillingen. Det har vært lite kontinuitet på treningen, og litt for mange stevner.. Motivasjonen har igrunn sunket en del - jeg er nok ingen "landslagsskytter" for å si det sånn. Jeg må ha en naturlig balanse av skytetrening, stevner og ikke minst fysisk trening. Sistnevnte har det blitt lite av og det gjør noe med følelsen i kroppen og ikke minst humøret!


Så nå tar jeg som sagt fri. Jeg har meldt meg av onsdagsserien og samlagsmesterskapet. Litt synd fordi det er innendørsskytingen som ligger mitt hjerte nærmest. Men hvis man ikke er motivert er det ikke noe poeng i å bruke tid og krefter på det. Skyting er fortsatt en hobby, selv om man til tider kanskje glemmer det litt ;)

Jeg er fortsatt glad i å skyte, så det blir ikke stille lenge! Men nå skal jeg nyte jula og komme sterkere tilbake på nyåret - mer motivert og klar for å prestere :)

Legger ved etpar linker til noen blogginnlegg som jeg synes er veldig "so true" og ikke minst inspirerende: 
http://feiltastisk.wordpress.com/2012/04/25/feiltastisk-og-fin/

Dette er et blogginnlegg fra en av mine beste venninner, og jeg kjenner med godt igjen i det hun skriver:
http://ainaens.blogspot.no/2012/12/pa-tide-komme-igang-igjen.html?spref=fb

Ellers vil jeg ønske alle som "stikker innom" en gang i blant for å følge med på min skyting og mine tanker rundt det jeg gjør, en riktig god jul!! Er utrolig hyggelig å høre fra kjente og helt ukjente at de følger med og synes det er interessant! Selv glemmer jeg ofte at alle kan lese det jeg skriver, for dette er så utrolig nyttig for min egen del. Men det er gøy å se at man ikke trenger å være på landslaget eller på kongelaget for å dele sine erfaringer og inspirere andre :) Alle kan ikke være på toppen av pallen samtidig, men alle kan jobbe mot å bli så god som en selv har mulighet til å bli!



God jul og et godt nytt skytterår til alle og enhver!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar