3. juni 2013 - Trening på Årvoll

Ja, da var det mandag og tid for litt trening igjen. Nå nærmer det seg banedebuten for min del og tenkte da at det kanskje var greit å trene bittelitt til - og kanskje til og med være så gæærn at jeg prøvde meg på en omgang - OMG, liksom! ;)

Jeg var klar for start da klokken slo sju. Jeg byttet først til et litt mindre hullkorn, men ble overrasket over at jeg faktisk hadde 3.4 fra før - så nå har jeg faktisk 3.3..! Jaja, får prøve det ut - for det funket bra på 100-meteren (eller kanskje det funket fordi skivene er nærmere, og da ser jeg bedre konturen av skiven..? Hmm, dette må jeg teste neste gang..) Brukte litt tid på å skru meg inn fra 100-meteren til 200-meteren (fint at jeg fikk gjort det før stevnet til fredag!!). Deretter "var" det jo bare å skyte i vei - masse blinker..Ja, siden liggende gikk lekende lett var det jo bare å sette seg opp og skyte kne (finne nullspunktet, jobbe godt med avspenningen og triggerne).Ikke så ille gæli det heller! Så da reiste jeg meg likesågodt opp og skjøt stående som gikk slik:Litt skjev samling på den siste femskudden, men et godkjent grunnlag for videre skyting! Apropos grunnlag. Det er nesten så jeg hører jungeltrommene slå.. eller det kan være pulsen som stiger når jeg tenker på 10-skudden.. 3 minutter med tre stillinger - dårlig tid. Jeg liker det rett og slett ikke. Men derfor må jeg også trene på det.

På forrige trening gikk det ikke så værst, så jeg prøvde å tenke tilbake på det og si til megselv at dette går bra. Ækker helt sikker på at jeg overbeviste megselv godt nok for dette grenset til panikkskyting. Okey - kanskje litt dramaqueen nå, men det føltes i hvert fall ikke topp. Anvisningen viste tjohei. Altså, de skudda jeg så gikk ut de gikk ut, mens resten satt bra. Litt surt med tre niere på stå liksom, og noen niere til - uten at jeg faktisk husker summen. Men gadd ikke ta bilde av det. Er jo ikkeno poeng, for det jeg skal huske er det jeg får til!

Jeg tenkte at første runden ble litt tjohei fordi jeg ikke var flink nok til å slappe av og bare gjøre jobben. Så da måtte jeg prøve en gang til. Kjapt fortalt synes jeg det gikk bedre denne gangen. Og det er på en måte riktig. Flere skudd gikk bra men jeg var litt skjev, samtidig som to av skudda gikk litt veeel lang ut. Okey - det skulle visstnok ikke funke i dag. 

Jeg avsluttet det hele med årets første omgang. Urut som jeg var brukte jeg litt for lang tid på å komme igang, noe som gjorde at jeg skjøt veldig fort. Litt for fort. Jeg rakk nemlig et klikkskudd og hadde allikevel igjen 15 sekunder av skytetiden. Det var litt dårlig timet vil jeg si. Og serien var visstnok skjev igjen. Ikke at det hadde hjulpet å skrudd så mye for det kom noen fluer. Men hadde forsåvidt mange fine skudd også da. Ble ikkeno blide av den serien heller. Noterer meg heller bak øret at jeg har litt bedre tid enn jeg tror. 

Da klokken slo 20 satt jeg i bilen og kjørte hjem igjen. Jeg lot meg nok stresse litt ekstra av at det kun var jeg som var igjen på standplass etter ca. 20 minutters skyting. Og det er veldig uvant for meg som er vant til å trene sammen med Team Kisen-gjengen. Selvfølfelig går det ikke an å trene like sent som innendørs, men jeg kjenner at jeg har behov for en mye lengre utendørsøkt for å terpe på ting og ikke minst ta noen pauser for å få sortert ting i hodet og la børsa kjøle seg litt ned.

Men uansett - nå har jeg planlagt to stevner til helgen - Løvenskiold på fredag og Oslo Østre på lørdagen-ish. Det skal bli interessant.. 

Etter det blir det et opphold på drøye tre uker på grunn av USA-turen sammen med min supermann! Det blir bare helt surrealistisk og magisk!

Meg og min supermann i helgens bryllup over Oslo!
 Det ligger i korta at det ikke blir topp oppladning og forberedelser til LS i år. En kombinasjon av manglende motivasjon og andre prioriteringer har gjort at det har blitt sånn. Men etter kveldens trening kom jeg på hva som muligens kan motivere meg til en liten ekstra innsats i sommer: "Team Østfold".. En utrolig hyggelig gjeng med skyttere som det ikke er vanskelig å ha det gøy på trening sammen med. Så nå krysser jeg fingerne for at vi kan få noen økter i juli! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar