DIY - glam på skytebanen!

De som kjenner meg vet at jeg er glad i "bling"! Altså - ikke too much og tacky - men litt ekstra bling i hverdagen gjør godt ;)


Så jeg har tenkt på dette en god stund. Hva kan jeg gjøre for å stæsje opp dressen litt? 

For en måned siden tok jeg endelig turen innom Panduro for å se om jeg kunne finne noe rødt "bling" som kunne passe på navnet på dressen min - for det var da ideen jeg hadde kommet frem til. Skytesporten er jo en relativt maskulin sport. Derfor har jeg hatt lyst til å innføre litt mer glamour og "show" på standplass. Hvorfor skal ikke vi skinne litt ekstra der vi står å fyrer av skudd etter skudd mot skiva? ;)


Dette har jeg kjøpt på Panduro: "stofflim" som funker på lær, og "blingstener" som egentlig er til scrapbooking. Jeg kjøpte to typer fordi jeg var litt usikker på hvilken størrelse jeg trengte på stenene. Jeg endte imidlertid opp med å bruke en kombinasjon av de minste for å gi litt ekstra dynamikk og "sparkle" til bokstavene.

Fremgangsmåten var som følgende: jeg la stenene oppå en og en bokstav. Danderte litt frem og tilbake for å se hvor tett stenene burde ligge. Stenene holdt jeg med en pinsett mens jeg påførte limet og satte den permanent på bokstaven. Det tok litt tid, men ikke avskrekkende lang tid. Og når resultater blir så artig så er det jo verdt det synes jeg ;)

La også til en liten ekstra "prikk over i´en" på Skytterlinken-logoen bakpå ryggen. Så lenge ikke stenene sitter i veldig slitasjeutsatte steder, så sitter de veldig godt!


Og når jeg først var så godt igang kunne jeg like så godt schmelle te med en bling på øreklokkene også. Det ble også en liten sten på pølla mi.. og foreløpig har jeg ikke kommet på flere ting jeg kan blinge opp. To be continued.. ;)

Så nå er jeg spent på om jeg kommer til å se noen andre jenter - eller gutter for den sakens skyld, med bling på skytterutstyret. Eller så kan man jo kjøre på med den tøffe stilen og gå for nagler i stedet - mange muligheter. Utfordringen er herved sendt videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar