24. februar 2011 - Hjemmetrening

I kveld ble det endelig en økt med Scatten! Og hvorfor gjør jeg det ikke oftere?? Det spørsmålet har jeg nok spurt meg selv en del ganger, men det er noe med å skulle trene hjemme - frem med skytesimulatoren, dataen, utstyr på osv.. Det krever litt tid og innsats, men når jeg først kommer i gang er du jo super trening!! Jeg så og merket fort at det er avtrekket som er veldig rufsete. I tillegg ville jeg prøve å få børsa/skinnstøtta høyere ved å plassere kappa litt høyere opp i skuldra. Dette for å motvirke det at jeg skakker hodet veldig mye til høyre for å nå ned til skinnstøtta.. Kunne ønske at det var mulig å bygge opp både sikte og skinnstøtta sånn som på "internasjonale våpen", men Sauern er dessverre for mye basert på "one size fits all-konseptet".. Så jeg må virkelig passe på at jeg ikke plasserer kappa for langt opp sånn at den ikke ligger godt nok i skuldra! Men synes det gikk bedre når jeg hadde fokus på det, og fikk dessuten også mye bedre skinnkontakt. Venstre albue plasserer jeg litt til høyre, men passer på at den ikke kommer for nærme magen for at jeg ikke skal få puls i børsa.

Når stillingen begynte å komme godt på plass, så var det god og tung skinnkontakt, ro i børsa og avtrekket som stod i fokus. Var veldig urolig og dro ut litt her og der på førsten, men etter hvert snøret det seg inn til midten. Fulgte veldig med på avtrekket og hvilken teknikk som fungerte. Blir like fasinert hver gang, av hvor mye avtrekk har og si og hvor lite som skal til for at alt fungerer så mye mye mye bedre! Ble til og med sju tiere på rad, og det er en stund siden.. driver jo tross alt å "skyter inn" den nye dressen min - men er positivt overrasket over hvor bra det har gått å venne seg til deg. Jeg er superfornøyd med Kurt Thune - rett og slett!

Det ble ca 100 skudd i kveld. Fortsatt gjenstår en del trening for at jeg skal få tilbake selvsikkerheten og godfølelsen som jeg hadde i høst, men nå hvet jeg jo tross alt hva jeg leter etter. I dag merket jeg også at jeg til tider var i ferd med å få litt av den følelsen tilbake, men som sagt - mer trening må til! Jeg har også noen spørsmål angående stillingen som jeg har lyst til å få svar på, så det kan tenkes det blir en økt med Anne Grethe etterhvert også. Hun er jo så flink til å sette meg på riktig spor, og det gir meg automatisk mye selvtillit.

Neste økt er jeg ikke helt sikker på når blir, men siden jeg skal skyte Akershusserien til tirsdag så hadde det vært ålreit med en økt til for å komme litt ordentlig inn i det.. ;o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar