19. og 21. februar 2011 - Trening

Nå må jeg nesten ta en dobbel oppdatering - dagene flyr så fort at jeg ikke rekker alt! Hovedgrunnen er rett og slett at jeg er på jakt etter den perfekte brudekjolen, og sånt tar tid. Vanskelig å tenke på så mye annet i grunn, men NM nærmer seg så jeg er fast bestemt på å få til "alt".

På lørdag var jeg hjemme i Degernes og etter en dag med brudekjoleprøving og bryllupsmesse, så tok jeg turen bort til Bøndernes Hus. Hodet var kanskje litt slitent etter en lang dag, men siden søskenbarnet mitt Eileen skulle ta turen så kom jeg meg bort. Det ble ikke mange skudda - 35 - for å være eksakt.. Husker vel ikke sist jeg skjøt så få skudd på en trening, men med ti prøveskudd ble det til slutt 244 med et veldig dårlig timet ståendeskudd som havna i åttern, hehe.. Men målet for treningen var å se litt på knestillingen til Eileen og gi noen tips siden hun er førsteårsjunior. Skal sies at det var ikke så mye som skulle til for at stillingen føltes bedre og samlingen kom - veldig bra!

I dag - mandag - ble det en tørrtreningsøkt hjemme. Egentlig skulle jeg trene fysisk, men siden jeg følte mer for å holde på børsa så valgte jeg heller det. Har lenge tenkt at jeg skulle ta en tørrtreningsøkt for å fokusere på balansen og avspenning i kroppen, fremfor poengsum og svart blink. Det ble en økt på en drøy time, hvor jeg også hadde holdetrening med stripe på veggen. Det var en del bevegelse i børsa, men samtidig satt middagen godt i magen og da er det nesten umulig å unngå puls i børsa. Allikevel var jeg fast bestemt på å blåse litt i det og heller ha fokuset på stillingen og hvordan den føltes. I tillegg fikk jeg byttet ut noen av "antiskli-teipen" som jeg rett og slett hadde slitt ut på noen steder. Og det hjalp. Merket også at jeg ofte tror at jeg har høyrebeinet lenger foran venstre, men i dag blåste jeg litt i det og det viste seg at det ikke var for langt frem allikevel - det bare føles sånn.. Har lært at man ikke skal ha høyrebeinet foran venstre - men vet jo egentlig ikke hvorfor det er slik.. kanskje noen der ute vet og kan fortelle meg?? Interessant å vite i hvert fall ;o)

Vel vel, det ble som sagt en god og nyttig tørrtreningsøkt i kveld. Og jeg trenger en del flere hvis jeg skal være klar til NM 11. og 12. mars.. Jeg fikk også starttidene her om dagen - ikke gunstige tider så jeg håper det går i orden i forhold til jobb og transport..

HEIER, Maren-Kristine (KF) Lørdag 12/3 Kl 09:40 Lag 22 Skive 15
HEIER, Maren-Kristine (K std) Fredag 11/3 Kl 16:00 Lag 35 Skive 2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar