3. februar 2011 - Trening på NIH

Så var det tid for en økt på NIH, og det var på tide! OK, så var det ikke så lenge siden sist trening - dvs den var mandag. Men allerede på onsdag fikk jeg skikkelig lyst til å trene igjen. Nå kan det ha litt med det at jeg tirsdag og onsdag slet litt med en rød og sår hals - da pleier man jo å få veldig lyst til å gjøre noe annet enn å sitte på rompa. Uansett stappa jeg i meg masse solhatt og c-vitaminer, så halsen er god - kun litt småsnufsing igjen.

Jeg var veldig klar for å trene da jeg ankom NIH. Spennende å se om det kom til å gå like bra - om ikke bedre enn mandag. Selv om det er 50-metersbane, så stilte jeg om skiva til simulert 15-m for å få en følelse om hvordan jeg ligger an. Jeg har ikke så mye å sammenligne med når det kommer til 50 m, selv om det i seg selv er topp trening. Men men, nå gjorde jeg det nå sånn denne gangen.

Kort fortalt så er jeg OK fornøyd med treningen, men kjenner at jeg er utålmodig og har et ønske og håp om å foredre meg fra gang til gang fremfor å fokusere på arbeidsoppgavene. Jeg glemmer litt at jeg må jobbe for poengene og alt blir innimellom litt rufsete. Men når jeg først korrigere og jobber bra, så går det veldig bra. Jeg må bare være bevisst på det, og holde konsentrasjonen på topp gjennom hele økten.

På kne spesielt må jeg fotsatt være nøye med nullstillingen, og ikke minst passe på at "alle siktene" er perfekt sentrert i hverandre før jeg trekker av - ellers kan fort skudda bli skjeve. Avspenning i spesielt begge armer/skuldre er viktig, samtidig som jeg har et godt grep, og er hard på avtrekkeren!


Skjøt 13 sammenhengende skudd på kne - så måtte jeg gå ut av stilling pga at noen skulle frem foran skivene. Så forsatte jeg med 17 skudd til.. I løpet av de 25 skudda ble det to niere på samme sted - litt uoppmerksom der ja - men alt i alt en bra gjennomføring.


Var litt lite med en boks rosiner som en snack i løpet av økta fra 1730 - 2030, men bedre enn ingenting.

På stående er det fortsatt litt lurvete.. tør ikke helt å slippe meg løs enda - selvtilliten og "godfølelsen" er ikke helt på plass enda. Men der kommer mengdetreningen inn - og ikke minst noen økter med Scatten for å finpusse avtrekket. Heldigvis fikk jeg ikke noen for form krampe eller "ristninger" i leggen i dag på tross av at jeg skjøt mange flere skudd enn forrige gang. MEN merket at jeg var fryktelig stiv i leggene siden siste økt - merkelig greier, men trene på. Mot slutten kjente jeg at jeg var på vei til å nærme meg noe bedre, så det er bare å jobbe på å smøre seg med tålmodighet.


194 - samme som forrige gang, men hadde relativt fin flyt på slutten.


Litt lurv her og der, men mye bra på stående..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar