Påsken 2012


Jeg startet påskeferien veldig tidlig og var på plass på treningssenteret klokken 8 om morgenen! Jeg trener kun på ettermiddagen/kvelden ellers, så dette måtte dokumenteres (dog klokken viser kun 12 timer, men du får ta meg på ordet). Det var en litt surrealistisk opplevelse, men absolutt å anbefale hvis du har en 6-timers biltur foran deg..


Dette var synet som møtte oss i Grødalen (ikke hytta til svigers heldigvis, ellers så hadde det blitt noen timer med graving..) Masse snø og sol var det i hvert fall - ganske så annerledes enn været i Oslo!


Skiturer ble det også, sammen med min kjære. Hadde skikkelig bra feste, så jeg kunne gasse på litt i oppoverbakkene - det var stas - takk HJ!


Idyll..


Svigermor sørger alltid for påskestemning i hytta..


Denne sekken står på ønskelista mi: Fjellreven Kånken i fargen "ox red"! Måtte ta bilde av svigemor sin, for jeg diggern!


Meg i Mariusgenseren min - det perfekte påskeantrekket!


Utsikten fra hyttevinduet - kveldssola treffer fjella..

Sånn, det var min påske i åtte bilder. Er så glad for all nysnøen som kom og gjorde landskapet så flott, og ikke minst sola som varmet meg opp. Nå er det tilbake til jobb, Core Boot Camp, skytetrening og andre forberedelser frem mot banesesongen! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar