5. mai 2013 - Sol, energi og Holmenkollstafetten!

Det er rart hvor mye energi sola gir! Spesielt etter gårsdagens mildt sagt rævva vær, var det godt å kunne kjenne på sommerfølelsen :) Etter litt grilling av kroppen på balkongen tok jeg turen ut til Østensjøvannet for å ta en treningsøkt. Jeg liker veldig godt det området for det er så landlig og trivelig. Det er også et fuglereservat, så det er nok å se på.

Planen var å ta etpar runder og teste formen litt. De første fem kilometerne gjorde jeg unna på et ganske høyt gir, og spesielt opp brattbakken (som jeg egentlig haaater) så følte jeg at tempoet var bra. Men jeg var ganske sliten, så de neste fem kilometerne bestod mer av en variert hastighet. Da jeg hadde jogget 10 km bestemte jeg meg for å fortsette enda en km. Og da det var gjort, ble det likesågodt en km til. Så langt har jeg ikke jogget sammenhengende før, og det gikk igrunn veldig greit siden jeg tok det relativt pent. Jeg kunne jogget lenger også, men jeg måtte hjem for å rekke en bursdagsmiddag i sentrum.

Det slo meg når jeg jogget at jeg ikke er spesielt rask, men jeg er i hvert fall seig. Derfor var det gøy å teste ut det å jogge lenger enn jeg pleier - spesielt når været er så fint. Og ikke minst var det digg å gå i t-skjorte og capritights utendørs igjen. Hurra for sommeren!

T-skjortevær! :)
 Jeg kan jo også legge til at jeg faktisk skal være med på Holmenkollstafetten til neste helg! Jeg fikk en forespørsel fra Skytterkontoret for en liten tid tilbake om jeg kunne stille for de, og det kunne jeg jo ikke si nei til!! Blir å slå to fluer i en smekk - løping og skyting (bortsett fra at det ikke blir noe skyting da - men representerer jo Skytterkontoret). Så nå skal jeg prøve å få lagt inn litt intervall i førsten av uka, og heller roe ned når det nærmer seg lørdag. 

Dette tror jeg blir skikkelig spennende og ikke minst gøy fordi vi er et lag. Og så blir det trivelig med middag på kvelden. Så se opp for de sortkledde som representerer Skytterkontoret!

(Hmmm, dette blir min tredje helg med startnummer på brystet - begynner nesten å bli en vane...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar