24. september 2014 - Stevne i Alfhallen

Forrige uke var jeg høyt oppe - denne uken falt jeg fort ned igjen! Jeg deltok på stevnet som Kisen MSL arrangerer i Alfhallen denne uken. Planen var å skyte 3x20. Etter ni skudd på kne skjønte jeg at dette bare ikke ville fungere. Hodet og lysten var helt fraværende og det hele føltes lite motiverende. Derfor tok jeg heller å forflyttet med ned til 10-meteren for å skyte luft. Ikke at jeg hadde så store forventninger her, men ville teste ut et justerbart hullkorn jeg hadde fått låne. Fokuset var ganske bra i starten, men hullkornet var litt for tynt og lite. Ikke at det hadde så mye å si for problemet var at jeg ikke klarte å stå noe særlig i ro. Jeg kjenner at jeg ikke har så god skulderkontakt og det samme gjelder kinnkontakten - her må det justeres. Jeg klarer imidlertid ikke å finne ut dette på egenhånd, så jeg gleder meg masse til at Team Kisen-treningene starter til neste uke sånn at jeg kan få hjelp :)

De siste to seriene - og spesielt serie nr 3, var helt rævva. Men men, jeg hadde fått testet ut det justerbare hullkornet om ikke annet.

Jeg gikk opp i andre etasje igjen for å pakke sammen utstyret mitt. Men på skjermen registrerte jeg at klokka fortsatt gikk på monitoren.. Jeg valgte derfor å skyte ferdig 3x20-programmet i en fei. Bare for treningens skyld - men jeg skjøt fort og brydde meg ikke så mye om hvor jeg traff. Fokuset lå på nullstilling og avrtekk. Det ble på en måte DFS skyting på 50-meterskiva og det sier seg selv at det ikke blir så mye poeng ut av slikt.. ;)

Det jeg imidlertid synes var nyttig var de siste 20 skudda på stående. Her skjøt jeg også veldig fort, men jeg hadde fokus på stillingen hvor jeg gjentok noen sjekkliste-punkter hver gang jeg skulle skyte. Jeg kjenner at stillingen er veldig bra og spesielt plasseringen av hånden (som jeg fant ut for etpar uker siden) funker som bare det. Hadde jeg skrudd etpar knepp opp så hadde det blitt noen flere poeng, men igjen - det var ikke det som var fokuset denne gangen.

Stevnet var absolutt ingen "höjdare" for å si det på den måten, men samtidig er det greit for meg å være bevisst på hva jeg må jobbe med fremover. Gode rutiner er kanskje noe av det jeg savner mest, og terping på stillingene kne og liggende. Jeg har definitivt fortsatt troen på at jeg er på rett vei, så det er bare å trene på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar