3. juni 2010 - Trening hos Oslo Østre

Også denne uken tok jeg turen opp til Oslo Østre for å trene litt med 22´en min. Denne gangen var det klubbmesterskap - men heldigvis var servicen på topp, så det ble skyting på meg allikevel!

Det ble en god del skudd på 15-meteren i løpet av de 2 timene, og til tider gikk det superbra ;o)

Startet økten på liggende for å skru meg inn fra 100m, men også for å få litt trening i den stillingen også. Det føltes greit, men jeg merker at jeg ikke har trent så mye liggende i det siste. Skal definitivt jobbe videre med denne stillingen, slik at den til slutt er helt "perfekt". Det er spesielt skulderkontakten jeg sliter med - det føles nemlig som om kolbekappa ikke vil sitte ordentlig i skuldra, og da stoler jeg ikke på stillingen og "møter børsa med skuldra" i det jeg trekker av. Så liggende er definitivt noe jeg skal og må fortsette å jobbe med - jeg har jo tross alt gjort mange forandringer/justeringer der også..

Forsatte treningen på kne - hvor jeg ved en liten tilfeldighet plutselig fant på noe som funka veldig bra! Jeg kan vel kanskje beskrive det som å "slå et slag over strengene på en gitar - i skikkelig rock´n´roll stil!".. Plasserer altså koben godt i skulderen og så tar jeg detta "gitarslaget" - da er det akkurat som om børsa låser seg i skuldra! Var skikkelig digg igrunn! Og skytinga gikk like digg..


10 skudd på kne etter "gitarslaget" har låst fast børsa i skuldra! Naisss!

På stående fortsatte jeg med den gode skytingen/følelsen.. 50 poeng på de første 5.. hadde åpen anvisning, så jeg måtte jobbe godt.. holdt stand de neste 3 skudda, men så merket jeg at nullstillingen hadde flytta seg litt og da kom det to dårlig skudd på slutten. Men det gjør ingenting for det var skikkelig gøy å stå der og jobbe sååå bra!


5 skudd + 5 skudd til på stående - fiiin fin samling!

Lurer og på om jeg skal investere i et par nye magasin også for nå har jeg kun to og det er litt tungvint å måtte lade opp etter kun 10 skudd.. Får vel se om det er noen tilbud på LS..

Tok igjen noen skudd på kne, men merket at jeg var sliten i hodet etter en lang dag på jobb og mye pendling. Konsentrasjonen var ikke helt på topp, og jeg var nok litt utålmodig - men allikevel synes jeg at ikke var så gæli. Man må jo takle alle slags situasjoner.


10 skudd på kne igjen - litt mindre fokus, men allikevel ganske bra!

Asluttet treningsøkten på stående, hvor jeg begynte med en middelmådig 5-skudd serie. Igjen følte jeg konsentrasjonen sviktet pga av at jeg var sliten og sår i øya. Men jeg bestemte meg derfor for å gjennomføre 5 gode skudd med samme følelsen som jeg hadde på de første skudda på stående - ferdig med det! Så sagt, så gjort - TØFF!


Treningsøktens siste 5 skudd på stående - veldig fornøyd!

Jeg synes det var skikkelig gøy å komme inn igjen på 15m. Sliter jo til tider med at jeg reagerer litt på rekylen ute.. Jobber med å bygge opp selvtilliten min på skytebanen, øve inn triggere og rutiner. Ting tar tid, og jeg tar den treningen jeg kan få. Angående liggende så hadde det vært supert med 6,5-trening ute, men jeg tar det jeg kan få! Det årnærsæ - det tror jeg så absolutt - det bare tar litt tid! Var uansett en kjempeartig trening!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar