25. oktober 2011 - Tørrtrening hjemme

Det ble en kjapp tørrtreningsøkt hjemme idag. Kun stående for å se om jeg kunne ha fokus på stillingen fremfor blinken. Det var fryktelig varm inne på rommet, så jeg ble fort varm og sliten som igår. Jeg jobbet med å lokalisere og bli kvitt en liten puls jeg har sett i børsa en stund. Jeg er fortsatt ikke helt sikker på hva som gjør det, men av erfaring kan dette rett og slett ha noe med litt for lite trening å gjøre. I tillegg har jeg fra før av hatt en rolig uke pga halsen - som nå heldivis er så godt som bra igjen. Det er 45 skudd stående som gjelder fremover hvis jeg skal bygge opp utholdenheten min både fysisk og mentalt. I tillegg må jeg virkelig sette styrketrening på dagsordenen - der er det MYE å hente.

Jaja, godt med en liten tørr økt før morgendagen som jeg vet blir en utfordring. Spesielt etter en hektisk dag på jobb. Men det skal bli veldig lærerikt.. og litt gøy også! ;o)

Rettelse:
Onsdagsserien er ikke 26. oktober, men 2. november - altså en hel uke til!! Heldigvis ble jeg gjort oppmerksom på dette av en leser og Oslo Østre-skytter, så tusen takk for det! Har vært litt vel mye å gjøre de to siste ukene, så det er ikke så rart at datoer går i spinn. Den riktige datoen passer meg perfekt, for jeg trenger definitivt mer trening!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar