1. desember 2014 - Trening i Alfhallen

Det er 1. desember allerede! Det er helt utrolig hvordan tiden bare flyr avgårde!

Det var akkurat en uke siden jeg skjøt sist. Jeg hadde store planer om å dra og trene helgen som var, men jeg har overhodet ikke hatt lyst eller ork til å gjøre det. Det er igrunn litt merkelig for i utgangspunktet når jeg tenker på at "i morgen skal jeg dra og trene" eller "om noen timer er det skytetrening", så er følelsen positiv. Men når tiden er inne for å dra er lysten totalt borte. Man snakker om "dørstokkmila", men dette er mer som "dørstokkmaratonet" eller "dørstokknorseman".. Den gnisten og selvtilliten som jeg hadde i førsten/midten av november er helt borte.

For min del er jeg ganske overbevist om at grunnen til det er fordi det har vært veldig lite med stevner. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor man skal ha perioder med mange stevner (ok med Oslo Open-uken mtp alle tilreisende), for så å plutselig ikke ha noen. Det var ingen stevner i nærheten helgen som var - ei heller i uka. Det gjør det vanskelig for meg å opprettholde interessen og stevneflyten. Jeg kjenner også at jeg har savnet 50-metertreningene med Kisen-folket på grunn av fokus mot Fredikstad Open (som igjen er veldig veldig veldig forståelig). Men det er rart hvordan alt henger sammen - lite stevner, annen trening enn vanlig og "julestria" - og vips så er jeg tilbake på null igjen.

Jeg har drevet å flyttet på skytetider en god stund nå, og jeg er fortsatt i beta for hva jeg skal gjøre med Oslo Open. Akkurat nå er det litt for tidlig for meg å skyte på onsdag for kveldens trening var mildt sagt ikke mye å skryte av. Helt grei skyting, men ingen lyst og gnist i det jeg drev med. Ingen passion. Og hvis det er noe jeg har skjønt er det at jeg MÅ ha den gnisten inni meg når jeg skyter ellers treffer jeg ikke blink. Jeg blir passiv og uoppmerksom.

Stillingsmessig er jeg ikke der jeg var da jeg hadde "superuken" og jeg fikk heller ikke funnet så mye ut av det siden banen skulle bygges om for stevnet som skal være i Alfhallen fra onsdag av. Heldigvis får jeg (hvis alt går etter planen) en god og lang trening i morgen på 50-meteren, og da vet jeg mer hvordan det står til med stillingene og fokuset. Jeg må se på kveldens trening som mer en start - at jeg har fått sveivet igang maskineriet. Det fine er jo at jeg ikke har noe vondt i ryggen, håndleddet og leamusen jeg slet med i høyreøyet forrige uke er borte. Jeg starter litt med blanke ark på både vondt og godt.

Vi får som sagt se hvordan det går. Det er jo "bare" en hobby.. ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar