14. desember 2014 - Trening i Alfhallen

For å legge inn en siste innsats før årets siste skyting i morgen, tok jeg turen ut til Alfhallen. Ekstra stas var det at landslaget hadde samling, så det var mange flinke folk på standplass! Det er virkelig fascinerende å se hvordan de trener og ikke minst, hvor godt de skyter. Inspirerende, rett og slett.

Planen for dagen var å fokusere på ståendestillingen mtp Akershusserien i morgen kveld. Men for min del ble det en litt lurvete trening. Der vil si - det var veldig mye bra, men jeg slet litt med å holde konsentrasjonen oppe hele veien. I tillegg hadde jeg en del vondt i ryggen, og da blir man litt mindre tålmodig der man står. Jeg må bare huske på å være supernøye med nullstillingen og avtrekket! Plasseringen av venstre albue har og mye å si når det gjelder nullstillingen. På et punkt traff jeg virkelig stedet for å komme midt i blinken og holde rolig. Føltes som om jeg var nesten oppå hoftekammen og det gikk skikkelig "på" med skytingen. Jeg kjente også etter på avspenningen i bein og hofter, og jeg tror det også kan være nyttig og sjekke underveis.

Dette var kveldens fineste samling og ikke minst gjennomføring på stående. Det funker definitivt skikkelig bra når jeg virkelig finner nullstillingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar