1. mars 2011 - Akershusserien

I kveld var tiden kommet for 6. runde av Akerhusserien. Oppladningen kan jeg kanskje ikke kalles optimal; jeg møtte opp ca 19.20 på Trosterud fordi jeg skulle skyte klokken 20.. Hadde vært perfekt oppmøtetid det, hvis det ikke var for at jeg egentlig skulle møte på Årvoll!! Men denne gangen hadde jeg faktisk skikkelig hell i uhellet. Robin Berget var akkurat ferdig med sin trening, og moren hans tilbød seg å kjøre meg opp til Årvoll! Jeg takket selvfølgelig ja, ellers hadde jeg ikke hatt sjangs i havet til og rekke frem til kl 20. Så tusen tusen tusen takk til dere - fantastisk snilt gjort!

Når jeg da endelig var på plass der jeg skulle være, så hadde jeg fortsatt god tid til jeg skulle skyte - er jo bare å ta en ledig plass i grunn :o) Så jeg var ikke stressa når jeg kom inn på standplass - heller spent. Jeg hadde jo mine små bekymringer rundt det at jeg kun har trent med skytesimulatoren etter jul.. og nå skulle jeg altså fyre av 45 skudd stående.

Jeg fant fort stillingen, og passet på at jeg hadde veldig god kinnkontakt og balanse/ro i kroppen før jeg begynte med prøveskudda. Etter fem skudd i tieren, så følte jeg at det ikke var noe poeng å ha flere prøveskudd. Målet var å unngå og måtte gå ut av stillingen i løpet av de 45 skudda - derfor ville jeg unødig bruke opp kreftene mine..

Vanligvis får jeg litt noia i det jeg trykket på "ny skive-knappen" - spenningen i kroppen øker fordi "nå teller det". Men denne gangen var jeg opptatt av å ha fokus på arbeidsoppgavene, og kjenne på selvtilliten etter de gode prøveskudda. Begynnelsen denne gangen var derfor mye bedre enn før. Ja, det ble en nier på det niende skuddet, men det er helt greit fordi jeg ellers har startet med et par-tre niere.. Det var urolig, så jeg måtte selvsagt jobbe - men på de første 30 skudda så hadde jeg kun to niere! Til sammenligning: NM i fjor 289 på 30 skudd - Akershusserien i høst 295 på 30 skudd.. SÅ JA - jeg har forbedret meg.

Mellom skudd nr 32 og 39 innhentet imidlertid nervene meg og det ble fire niere. Veldig surt, men jeg vet jeg jobbet på og prøvde så godt jeg kunne. Problemet lå i høyreleggen - den spente seg mer og mer, og til slutt fikk jeg ukontrollerte rykninger. Og da funker det ikke å trekke av.. Heldigvis slapp anspentheten etter den lille sprekken, og jeg avsluttet på verdig vis. Tilsammen ble det 444 poeng, og pers med to poeng! Det skal jeg være fornøyd med tatt i betraktning fersk skytterdress og lite trening!


444 poeng på 15-meter NSF-skive

Alle resultatene:

Oslo Østre MSL:
Kim-Andre Lund 450
Stian Bogar 449
Gyda Ellefsplass Olssen 445
Maren-Kristine Heier 444
Sum: 1788

Oslo Østre DFS II:
Jens-Kristian Larsen 444
Lars Bugge 439
Fredrick Bjerke 436
Tore Johansen 429
Sum: 1748

Om en uke skal jeg i ilden igjen - siste runde i Akershusserien før finalen. Får håpe jeg kan holde stilen videre. Jeg skal i hvert fall få på plass en god Scatt-økt for å pusse på avtrekket- passe på at jeg er godt avspent og selvsikker når jeg trekker av!

Hmm - nå trenger jeg forresten heller ikke bekymre meg over for lite "kruttrening" - det går jo like bra med skytesimulatoren!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar