12. mars 2012 - Trening hos Oslo Østre

Da var det blitt mandag igjen, og mandag = skytetrening. Jeg var definitivt klar og så frem til å jobbe mer målrettet og riktig på kne. Kjenne den indre balansen i kroppen, spenne av og ta et godt avtrekk. Det var i hvert fall planen.

Det skulle vise seg å være litt mer utfordrende enn jeg hadde ønsket på kne. Jeg ville så gjerne finne en skikkelig god stilling, men kroppen var visst ikke helt enig i det. Jeg følte at fokuset var riktig og at jeg justerte slik jeg skulle. Jeg hadde heller ikke så mye puls i børsa - så hva kunne det være? For å finne et svar dro jeg fram alle knepa jeg hadde i boka - indre balanse, plassering av føtter, pusten, slippe opp, nullstilling, åpen anvisning, lukket anvisning, avtrekk..avtrekk..hmmm..avtrekket? Mot slutten av øken ble jeg mer og mer overbevist om at nøkkelen kan ligge i avtrekket. Jeg sitter ikke så ille og har lite puls i børsa, men når jeg skal trekke av ser jeg at det kan komme bevegelser i børsa like før det smeller. Og sånn skal det jo ikke være.. men det fine med det er at det kan løses - med Scatt-trening! :o)

På stående ble det også en del skudd i kveld. Jeg var litt urolig i kroppen, men da jeg fikk rettet meg litt mer opp ved å bøye meg litt bakover og så slappe av i kroppen ble jeg mer balansert. Jeg fikk også mer likevekt under føttene og kjente tyngden. Det gjorde også at jeg merket godt at effekten av Scatt-treningen nå var iferd med å avta litt. Jeg hadde mye bedre avtrekk på stående de to forrige treningene enn nå. Til tider ble jeg rett og slett litt for passiv. Det var jo ikke dårlig, absolutt ikke - men det kan bli enda bedre ;o) Så da er det bare en ting som gjelder og det er...trommevirvel..mer trening med Scatten!

En ny ting jeg prøvde ut i dag var skytehansken fra Engbo Match! Den forrige jeg kjøpte nå nylig har jeg slitt litt med å få "skutt inn", men denne var en positiv overraskelse. Jeg er ekstremt kresen av meg når det gjelder skytehansker, og tar alltid en god prøverunde på LS hvert år. Og jeg tror aldri jeg har vært borti en hanske som jeg umiddelbart kan ta i bruk - før nå. Hansken fra Engbo Match er stiv der den skal være og "knekker" fint der den skal på stående (jeg legger børsa på den ytterste delen av håndflaten på stående slik at vekten går gjennom håndleddet og ned gjennom armen, hofta og beinet). Polstringen inni er også passe, samtidig som den sitter godt på hånden. Antisklimaterialet virker også bedre og mer holdbart enn tidligere hansker jeg har hatt. En fryd for hånden med andre ord, så denne skal jeg fortsette å bruke fra nå av :o)


Litt halvgode iPhone-bilder, men den funker som bare det (klikk for å se større bilde)! Legg også merke til logoen i det venstre bildet - design by Maren - en liten detaljbonus der altså (og nei, det er ikke derfor jeg liker hansken) - den er rett og slett bare bra! :o)


99 poeng på stående med helt ny hanske - ikke gæli det ;o)

Det ble en lang og god treningsøkt i kveld - nærmere bestemt 2,5 time og 150 skudd. På onsdag er det klart for den aller siste "Onsdagsserien" på Oslo Østre. Jeg håper å få skvist inn en liten Scatt-økt imorra kveld etter CoreBootCamp - ikke bare bare etter en høyintensitets styrketreningsøkt - men jeg skal prøve. Hadde vært ålreit å jobbet med avtrekket før sesongens aller siste innendørsstevne! Litt vemodig i grunn, for jeg elsker virkelig å skyte innendørs. Men jeg velger å se fremover mot banesesongen og vet jeg har nye og spennende utfordringer som venter meg der! :oD

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar