5. mars 2012 - Trening hos Oslo Østre

I dag har jeg bursdag! Men skal jeg være helt ærlig så passer det veldig dårlig. Mye å gjøre på jobb og hodet var andre steder. Men et av mine ønsker for dagen var å få tid til å trene hos Oslo Østre i kveld. Og siden jeg faktisk fikk gjort det, så skal jeg vel ikke klage.

Som sagt er det mye som skjer denne uka, og dette gjenspeilet seg nok litt i skytinga. Spesielt siden jeg på starten av økten måtte følge kommandoen da det var cupskyting på halve banen. Litt stressende, men det var jo bra at vi på tross av cupen fikk lov til å trene!

Da banen var "tom" roet jeg meg mer ned. Planen for kvelden var å fordele skudda jevnt på kne og stående. Den aller siste onsdagsserien er neste uke, så jeg kan ikke glemme kne helt selv omd et er NM i slutten av måneden. Og kne har vært trøblete den siste tiden - uten at jeg helt har skjønt hvorfor. Det har vært mye puls i børsa selv om jeg tror at jeg sitter godt og slapper helt av. Jeg sliter også med nullstillingen - er alltid litt skjev. Det er jo mildt sagt litt frustrerende, og mot slutten bestemte jeg meg for å skyte på lukket monitor. Og det var da det begynte å gå litt opp for meg hva som kunne være problemet.. Nå begynte jeg nemlig å kjenne etter på den indre balansen - loddet som skal gå fra hodet, gjennom kroppen og ned i hælen. Tipper jeg for mye til høyre må jeg kontrollere den indre balansen og justere. Da ble det også lettere å plassere kolbekappa i skuldra. Jeg måtte også passe på at remma satt riktig og plasseringen av venstrebeinet. Og da jeg la sammen alt dette, forsvant også pulsen i børsa og nullstillingen ble bedre! Eureka!

Så min oppskrift på knetreningen fremover blir lukket monitor med fokus på den indre balansen. Da er det også behov for tørrtrening og trening på Scatten, men jeg må se hva jeg får tid til rett og slett! Men gøy var det i alle fall og endelig finne roen og løsningen på kne igjen - nå gjelder det bare å huske på dette videre - men det er jo fordelen med å ha egen treningsblogg!

På stående var det definitivt mye bra - spesielt på førsten. Avtrekket var knallbra - jeg kjente fortsatt den positive effekten fra Scatten! Ut i treningen ble jeg litt mer feig og urolig - men mye fordi det var vanskelig å holde konsentrasjonen på en dag som denne.

Alt i alt er jeg fornøyd med kveldens gjennomføring - og ikke minst - veldig klar for videre trening! Hurra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar