27. februar 2012 - Trening hos Oslo Østre

Trening med kuler og krutt i kveld. Kunne ønske jeg kunne fått litt mer tid på standplass, men ca 90 skudd var bedre enn ingenting :)

Jeg kjente at det var en uke siden sist jeg skjøt knestående. Det var mye puls i børsa, men jeg stolte på erfaringene jeg har gjort meg den siste tiden - at det antakelig var stillingen som ikke var bra nok. Og det begynte å hjelpe mot slutten. Men det er fortsatt mange mange mange timer med trening og stevner som gjenstår før den virkelig sitter. Innimellom har jeg tette fine samlinger, men plutselig kommer det en utdrager. Jeg merker at kroppen fortsatt ikke er helt dreven på det å "slippe seg opp" og slappe helt av - og stole på avtrekket. Usikkerheten blandet med det å skulle være litt for nøyaktig i avleveringen gjør at det kommer noen niere innimellom. Men som sagt, det vil bedre seg så lenge jeg trener og har tålmodighet.

Ståendeskytingen i dag var allerede mye bedre enn på lenge. I hvert fall kjente jeg godfølelsen på mange av skudda. Det var til tider ganske så gøy, og jeg kosa meg der jeg stod. Tror virkelig torsdagens Scatt-trening hjalp mye - ikke minst på avtrekket, men også på utholdenheten generelt i stillingen. På mange måter synes jeg nesten det er lettere å treffe med skudd i børsa, enn på skytesimulatoren. Men det er kanskje ikke så rart siden den virkelig viser hver minste lille bevegelse jeg gjør og derfor bli enda mer bevisst på feila jeg gjør. Uansett var dette et steg i positiv retning!





















15 skudd stående - "Instagram style"! Fornøyd med gjennomføringen og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke gjorde en like god jobb på to av de tre nierne jeg fikk - så jeg fikk som fortjent.

Jeg synes det absolutt var mye postivit å ta med seg fra kveldens trening, og det virker allerede litt lenge til neste mandag. Men det er det jeg rekker av skytetrening denne uka - skader definitivt ikke med fysisk nå og en helgetur til Oppdal som kronen på verket!

PS:
Jeg legger ved en link til videoen "Med hodet først" - dette er kun utdrag fra et DVD-prosjektet som er et samarbeid mellom Olympiatoppen og Norsk Tipping, og fagansvarlig idrettspsykologi Anne Marte Pensgaard fra Olympiatoppen. Beskrivelse: "Med hodet først" er en enkel innføring i temaet mental trening. Her finner du intervjuer med seks av Norges fremste utøvere, basisteknikker, og gode råd.

Veldig interessant synes jeg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar