5. februar 2012 - Et mål er nådd!

I dag nådde jeg et av mine mål på tredemølla: 1 mil jogging uten stopp!!
I utgangspunktet hadde jeg ikke planlagt å prøve og nå det målet akkurat i dag, men etterhvert som kilometerne ble flere så jeg muligheten. Fra før av har jeg ca 8 km ++ på mølla som en slags rekord. Utendørs har jeg ca 9 km som den legste sammenhengende strekningen jeg har jogga. Da jeg nådde 8 km på mølla, så kjente jeg at jeg var veldig sliten men denne gangen bestemte jeg mer for at jeg IKKE skulle gi meg før jeg så 10km på skjermen. Og JA, jeg klarte det!! Tiden ble 1t 4min 15sek.

Å, det er så gøy å nå mål man har satt seg :)


Beviset: 10.0 står det oppe til venstre.

Jeg kan jo også legge til at jeg fikk fikset jakka mi på lørdag hos en trivelig skomaker på Steen & Strøm, så nå har jakka mi lik antiskli i skuldra som alle andre DFS-jakker.

Jeg fikk jo også tilsendt den nye hansken min på fredag , og tenkte jeg skulle legge ved et lite før/etter-bilde.. Det er ganske utrolig hvor mye jeg klarer å slite på en hanske i løpet av et år! Nå trenger den nye en liten innkjøringsperiode, spesielt for å bli litt mer brukervennlig på stående hvor jeg bøyer hånden bakover. Men det ordner seg etterhvert.


Det eneste jeg har å utsette på hansken i fra Target er at jeg gjerne skulle hatt den i sort og rød, sånn at den hadde matchet bedre med hele munduren - forfengeligheten lenge leve! Nå skal jeg også legge til at jeg ikke har prøvd hansken til Engbo Match enda, og det kunne jeg virkelig tenkt meg.. Den ser "fluffy" og god ut, samtidig som den faktisk finnes i sort/rød.. Størrelse M mottas med takk, hehe ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar