3. august 2012 - Jogging

Det er ikke bare trening på standplass som er viktig for å utvikle seg som skytter - også fysisk trening bør man ta med seg på veien. Men det er ikke bare på grunn av skytingen at jeg trener, men for å få mer overskudd i hverdagen og føle meg generelt bedre. Det er ikke så innmari kult å puste som en hval bare fordi man har gått opp noen trapper..

Jeg begynte å trene på treningsstudio for ca 7-8 år siden da jeg begynte å studere på Westerdals. Men ifjor begynte virkelig formen å stige i forbindelse med at jeg var med på Aktive Boot Camp i regi av jobben. I år har jeg vært med på to Boot Camps i tillegg til å ha forandret kostholdet for å få i meg det kroppen trenger - og jeg har ikke vært sulten for å si det sånn! :) Kan vel legge til at jeg trener fysisk ca 2-3 ganger i uka (avhenger av hvor mye skyting det er i uka). Så jeg er vel ikke akkurat noen treningsnarkoman enda!

I kveld, etter å ha overvunnet dørstokkmila med en power nap først, dro jeg bort til Østensjøvannet for å løpe. Jeg hadde ikke helt bestemt meg for hvor langt, men hadde en tanke om en mil.

Etter en runde på ca 4,5 km var formen fortsatt fin og da ble det en runde til. De to siste kilometerne var litt tunge, men jeg kjønte tidlig ut i fra farten at det kom til å bli ny pers på runden så da var det bare å kjøre på!

Tiden ble 1t:06m:32s, noe som er en forbedring med 2 minutter og 43 sekunder! Hurra for det!
Her er ruta http://www.endomondo.com/workouts/gd82K2YXSKs

Kanskje det var den nye gilde trøya mi som gav
meg ny pers..? Uansett, fornøyd! :)


Må også legge til et bilde av Østensjøvannet. Her er det et fuglereservat, samtidig som man også ser kyr og kalver på veien rundt. Huff, så synd det er på oss som bor i Oslo som må jogge rundt et sånt sted.. ;) For flere "forferdelige" Oslo-bilder, ta en titt her: http://www.stakkarsoss.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar