Fortsatt ingen høye smell..

Jeg hadde store planer for denne uken - nå skulle det skje - støvet skulle blåses ut av kammeret på 6.5en! Endelig skulle jeg ta fatt på banesesongen. Jeg pusset børsa, satt på bakkappen og strammet miragebåndet. Fant ut at jeg ikke hadde et eneste magasin tilgjengelig - men tenkte at det kunne jeg kanskje få låne av noen. Listet meg raskt ut og forbi flinke naboer som deltok på "rusken-oppryddingen" med raker og søppelposer i borettslaget. Snirklet med gjennom ettermiddagstrafikken i Ford Focusen. 

Bare synd at Årvollbanen var stengt i går. 

Burde nok ha spurt istedenfor å anta ut i fra terminlisten at det skulle være trening. Så nå er banestarten utsatt med nok en uke. Haff. Men sånn kan det gikk innimellom.

Men til mandag prøver jeg igjen! Da vet jeg at det er trening - og jeg har en "date" med en annen Østfold-skytter. Derfor er jeg rimelig sikker på at også jeg skal få kommet igang med skarpe skudd, grunnlag og omgang!

Skytingen ble byttet ut med fysisk trening - dvs - jogging ute. Det ble litt over 6 km med gjennomsnitt på 5:41 på km - bra driv til meg og være :) Så får vi se da, om jeg drister meg til et startnummer til helgen eller ikke.. banestevnene må jeg naturlig nok vente litt med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar