6. mars 2014 - Akershusserien

I kveld var det Akershusskyting hvor Kisen II møtte Oslo Østre II på Årvoll. For å si det på en enkel måte: hadde jeg kunnet latt være å skyte i kveld, så hadde jeg holdt meg hjemme. Jeg kom meg nemlig halvveis gjennom jobbdagen og så var det nok. Hodet var tung og kroppen var rette og slett helt tom for energi. Jeg hadde ingenting med å hente frem. Så da jeg kom hjem sov jeg tre timer, spiste og så lå jeg rett ut i håp om å ha nok krefter til å "ta blinken".

Det var som å skyte dagen etter at man har vært på brakfylla.. småsurrete, tung i hodet, sliten og treig reaksjonsevne. Jeg jobbet med alt. Nullstilling, avspenning, tøff på avtrekket. Hovedproblemet var at jeg hadde mye puls i børsa på grunn av at jeg var så sliten. Kombinerer man dette med treg reaksjon og kortpustethet så har du en fin oppskrift på kaos. Det var slettes ikke gøy, men jeg hadde et ansvar og en jobb å gjøre for laget og hadde ikke mulighet til å gi opp.

Hodet var imidlertid ikke helt med på når det gjaldt skruinga, så på et punkt fant jeg ut at jeg rett og slett hadde skrudd feil vei - tjohei! Ikke rart at jeg aldri kom meg over på venstresiden! Så nå jeg da skjønte det og følte jeg var på vei til å finne en god teknikk var jeg halvveis inn i skytingen og hadde tapt tre poeng. Da synes jeg at jeg så lyset i tunnelen og følte at jeg kunne komme meg bra gjennom 30-skudden. Jeg hadde endelig trua.

Jeg hadde vel ikke mer enn tenkt tanken og skutt fire skudd til før ting snudde seg mot det værre igjen. Jeg pustet som en hval og traff blinken innimellom på lykke og fromme. Kort fortalt endte jeg på 292 poeng. Hurra.

Jeg var helt utslitt og pusta og peste som om jeg skulle løpt et maraton etter skytingen. Jeg var mildt sagt ikke fornøyd og følelsen var ikke god. Men etter 15 minutter med "litt" edder og galle var jeg ok igjen. Vi hadde slått Oslo Østre II og formen min var jo ikke akkurat i toppslag.

Sånn var det og nå er det skrevet ned og ut. Neste gang går det bedre! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar