25. mars 2014 - Trening i Alfhallen

Så var det tirsdag igjen og trening. I dag var jeg ikke så veldig klar for å trene - hadde ikke helt gnisten rett og slett. Men man kan jo ikke alltid være på topp!

Jeg startet treningen på 15-meteren på NFS-skiven for å trene til siste runden av Akershusserien førstkommende torsdag. Målet var å finne tilbake til godfølelsen jeg hadde forrige tirsdag hvor jeg hadde kjempebra balanse og hadde den perfekte tenningen. Den følelsen fant jeg ikke helt i kveld. Mye bra, men dårligere balanse og litt for mye bevegelse i børsa, kombinert med at jeg ikke var helt fokusert gjorde at det ble ikke helt som jeg hadde håpet. Men jeg vet jeg har mulighet til å treffe veldig godt hvis hodet henger litt bedre med. 

En annen ting jeg lurer litt på er disse finkneppene. Det er akkurat som om siktet ikke reagerer før det har gått 4-5 skudd og så "plutselig" flytter samlingen seg. Det er ikke første gangen jeg har hatt anelse om dette, men nå begynner jeg å lure om dette faktisk er tilfelle. Jeg skal derfor prøve å kneppe litt for mange og justere litt tilbake nesten gang jeg skyter. Da kanskje skitet skjønner at det faktisk skal flytte litt på seg.. Desverre så er det jo faktisk sånn at finkneppene er kjent for å ikke være like "sikre" som originalkneppene. Jeg får prøve meg litt frem og være litt mer bevisst på dette.

Etter 100 skudd på stående, tok jeg frem luftbørsa. Stemningen og viljen i kroppen hadde ikke blitt så mye bedre etter den rufsete skytingen på 15-meteren. Men siden det er klubbmesterskap til neste uke (synes jeg å huske), så ønsker jeg å få trent litt mer med den børsa. I tillegg skulle jeg prøve en smalere krok for å få bedre skulderkontakt. Det ble derfor en del skruing på våpenet, men merket kjempestor forskjell når det gjelder skulderkontakten! Nå må jeg "bare" få satt meg inn i reglemanget for instilling av våpenet slik at jeg er innenfor det som er tillatt. For i går plukket jeg nemlig fra hverandre børsa og veide alle delene slik at jeg vet at den veier under 5500 gram :)

Dett var dett. Kveldens trening er herved historie. Frem mot torsdag skal jeg bygge opp en "fighting spirit" og en mer positiv instilling :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar