22. april 2010 - Hvordan går egentlig løpet i børsa..?

Siden skytingen forrige lørdag har jeg gått og undret om det var meg, vinden eller løpet som gjorde at jeg fikk så dårlige samlinger.. Heldigvis har jeg verdens snilleste pappa som denne uken har skutt børsa mi i benk for å få svar på gåten. Det jeg merket selv var at jo varmere børsa ble, jo dårligere ble samlingene..

På de første "seriene" pappa skjøt så var gikk det hull i hull.. men med en gang børsa begynte å bli varm så kom spredningene! Hurra tenkte jeg - det var ikke jeg som var tullete i hodet!! Jeg har jo skutt en del år nå, men siden jeg ikke hadde trent noe ute, så var jeg veldig usikker på om jeg faktisk hadde rett. Men da er det jo flott at man kan få svar på det!

I tillegg var vi "føre var" på LS i fjor og kjøpte med et nytt løp slik at vi hadde et i tillfelle vi måtte bytte. Derfor skal pappa skifte løpet, teste skudda og stille momentet i kveld slik at jeg til helgen forhåpentligvis har et bedre utgangspunkt på Råde og Skjeberg (?) stevnene til helgen! MEN jeg har fortsatt ikke fått byttet infatningen på skytterbrillene mine, så det er ikke helt top noch enda.. får bare dytte til de på stående imellomtiden. Regner med at de skal være byttet i løpet av neste uke - og da blir det "OLYMPIC ARCHERY"-modellen istedet, som forøvrig er den samme typen som Vebjørn Berg bruker ;o)

Ellers så kan jeg legge til at jeg idag tar turen ut til Lillestrøm, og Magne Landrø AS for å ta mål til min nye skytterdress! STAS!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar