13. - 15. august 2010 - Markens Grøde stand

I helgen ble det arrangert Markens Grøde i Rakkestad. Dette skjer annenhvert år, og messa tar rikt for seg av mat, kultur, salg og landbruk. Med sin unike landsbysjarme har Markens Grøde bygd seg opp til en solid og samlende messe i Østlandsområdet, med ca 14 000 besøkende.

I år delte Degernes Skyttelag stand med Flexidekor og ADC Consult. Jeg tok med skytesimulatoren slik at både unge og gamle kunne prøve å skyte litt, i tillegg til en PowerPoint presentasjon med "skytebilder", brosjyrer, noen skiver, tommhylser, premier og en skytterdress. Dette var ikke nøye planlagt, men heller satt sammen i en fei for morro skyld. Derfor var det desto mer artig at standen var ganske tett besøkt gjennom hele helgen! Til tider stod de unge og gamle i kø for å få lov til å prøve skytesimulatoren - og alle synes det var kjempeartig! Siden det kommer besøkende fra hele Østfold kan det også hende at vi med standen vår står for noen nye medlemmer til andre skyt
terlag også ;o)

Så håper jeg at også Flexidekor og ADC Consult sneik seg inn i hodet til de mange som stod der i kø. Så trenger du/dere profilering i alle farger og utførelser eller kanskje en ny webside, så er det bare å gå inn på http://flexidekor.no/ eller http://www.adcc.no/!


Smått er godt ;o) Degernes Skytterlag sitt hjørne av standen fotografert i en sjeldent stille stund..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar