Hepp!

Da har jeg endelig fått bestilt tre nye originale kal. 22 magasin! Har lett litt etter originalmagasinene for Sauer, og fikk høre at de var utsolgt de fleste steder pga stor etterspørsel. Nå selger de fleste kun Engbo-magasiner, og de er jeg ikke noe glad i. De er veldig "harde" og vanskelige å lade opp, samtidig som 3-4 av skyttelagets egne allerede har blitt knekt/ødelagte øverst..

Nei, takke meg til kal.22 originalmagasinene! Jeg har frem til nå kun hatt 2 magasin, men hvis jeg skal få bedre flyt i treningen og konkurranseskytingen min så må jeg supplere med 3 til. Heldigvis kunne Magne Landrø hjelpe meg med nettopp det - så da er det bare å vente i spenning foran postkassa!

I tillegg skal jeg etterhvert få tak i et nytt og bredere miragebånd - det kommer visstnok en ny type inn i slutten av året. Den skal væ
re top noch fordi den tetter bedre rundt forsikte, og er bredere! Så kanskje jeg da endelig kan bli kvitt mirageproblemet mitt utendørs?

I tillegg må jeg jo si at jeg nå begynner å lengte veldig etter den nye skytterdressen min. Hadde vært ålreit å fått en relativt "lang" oppkjøring med den innedørs før stevnene begynner i slutten av oktober. Men jeg stresser ikke - tar tross alt litt tid å lage den perfekte skytterdressen ;o) Gleder meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar