Jeg ønsker meg..

..dette undertøyssettet her:


Kurt Thune - Cold Winner skytterundertøy.

Hentet fra vapensmia.no: "Et meget solid og behagelig skytterundertøy, Cold Winner virker svalene. Noe av det beste du kan få for penger."


Det som jeg liker er blant annet den hele glidelåsen foran og spesielt at det går en "flapp" ned bakpå pologenseren - da slipper jeg at genseren glir opp når jeg sitter på kne!

Men prisen er litt stiv - 1250kr for pologenseren og 790kr for buksa..



Og når jeg blir veldig rik har jeg lyst til å investere i et par Corami-skytesko. Prisen er ikke så ille ca 18-1900kr - ikke noe mer enn andre sko der ute på markedet.

Jeg synes dette høres veldig bra ut: "Corami skytesko er unike i balanse og støtte. Skoene er av topp Sveitsisk kvalitet og har satt en ny standard for skytesko for både rifle- og pistolskyttere! Skoene leveres med anatomisk utformede og utskiftbare innleggssåler. Det følger også med et tilpassningssett med 1,5 mm og 3,0 mm filtinnlegg samt hælkile. I tilegg kan man kjøpe Viscotex innleggssåle laget av skum som husker avtrykkene. Den er laget av ett nytt pustendene kompositt materiale som gir høyere bærekomfort gjennom full overflate demping. Dette er et naturlig produkt som gir bedre fotklima. Den gir også økt stabilitet rundt hælen. Sålen former seg etter fottrykket."


Så nå gjelder det bare for meg å spare i vei - og/eller ønske seg til jul. Uansett ere vel kanskje dressen som må på plass først og fremst.. nå må den komme snart!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar