19. juni 2014 - Trening i Alfhallen

Jeg tok en treningsøkt i Alfhallen alene og planen var å skyte mange grunnlag. Først skjøt jeg en del serier i hver stilling på 50-meterskiva for å få godfølelsen tilbake etter Viken II og 6,5-skytingen. Spesielt på kne har jeg slitt med pulsen igjen, så jeg ønsket å se nærmere på dette. Det ble en del skudd, men til slutt skjønte jeg at det er høyreskulderen som er vrang. Det vil si - den anspenner seg, "heiser" seg og da slapper jeg ikke av. Dette fører til masse puls i børsa fordi jeg tvinger den ned i skiva fremfor å avspent være i sentrum i nullstilling. Så etter en del fokus på god plassering av kolben i skuldra (sette den på plass ovenifra og ned) begynte ting å bli mye bedre. Pulsen forsvant nesten helt igjen og jeg kunne ta et godt avtrekk.

Da jeg var klar for å starte grunnlags-bonanzaen! Simulert 200-meterskive på 50 meter. Nå skulle det skytes grunnlag til jeg var drittlei og alt gikk på automatikk! Første grunnlaget var litt rufsete fordi jeg satt igang klokken på monitoren med beinet og fikk litt dårlig tid (ref. Oslo Østre-styret). Men så tok jeg frem klokka mi og la den på bordet rett ved siden av. Da ble tidsbruken mer realistisk og det ble litt mer kontrollert skyting. Jeg trykke "anvis" - startet med en nier og deretter kom tier på tier på tier, helt til det gjenstod et skudd.. "tomt for skudd på kort"...! HAHAHA - dette var innmari artig. For det første får jeg ikke se det siste skuddet (ikke at det betyr så mye, men for en timing) - for det andre - jeg får ikke trent noe mer.. :(

Alene i hallen uten en eneste sjel som kan hjelpe meg å lade kortet. Da er det bare en ting å gjøre: pakke sammen og reise hjem igjen. Jaja, sånn kan det gikk. Det ble ingen "grunnlags-bonanza" i dag. Men velger å se på det slik: litt trening er bedre enn ingen trening! Og jeg fant jo ut av kneskytingen :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar