Ungdomsskytterne i DSL - vår fremtid!

Jeg må si jeg ble imponert over skytingen til Degernes´ unge og lovende i går! Når jeg ser på andre skyte, så ser jeg først og fremst på samlingene de har. I går blåste det spesielt mye for de som hadde kal. 22, så treffpunktet varierte veldig mye. Men for noen samlinger mange av de hadde! Helt rått!

Får nesten litt ståpels når jeg ser slik skyting av ungdomskyttere fra mitt lag. De er tross alt vår fremtid, og det er de som skal gi andre unge lyst til å prøve skyting.

Håper derfor at jeg snart får muligheten til å "besøke" banen på Blytjern igjen!Jeg har fått en del forespørsler om å komme og intruere de yngre litt igjen. Selv synes jeg det er veldig morsomt og inspirerende å kunne dele erfaring med de unge og håpefulle. Vet så godt hvordan det var selv - å ha et "problem" som man ikke visste hvordan man skulle løse, men måtte bare prøve og prøve og prøve. I tillegg er tirsdagstreningene veldig dårlig lagt opp til slik utprøving - det er som jeg har sagt det før, "25-skudd ILD". Er det noe jeg vet så er det at det ikke nytter å skyte 25-skudd i en fei og så dra hjem når man er en skytter med ambisjoner - uansett alder! Det ser ut som om at eneste måten å få bukt med dette på er en kombinasjon av elektronikk på 100m og en forandring på instillingen til noen av de som har ansvaret for treningene.




Når det gjelder elektronikk så vil det bidra til å heve treningen opp til et nivået som nesten alle andre lag i Norge er på. Før elektronikken kom var det vi som hadde fordelen ved å ha skivetrekk fordi vi så hvor vi traff, mens andre kun fikk anvist med spak. Sånn er det ikke lenger - og det kommer heller aldri til å bli sånn igjen. Elektronikken er kommet for å bli! Mitt ønske er at vi med eletronikk kan starte tirsdagstreningene med et "nykommer-lag" hvor man skyter 25-skudd. Deretter fra klokken 19-20.30 (?) er det "fri trening". Da kan de ivrige skytterne trene hva de vil og så mange skudd de vil! Da vil også "instruktørene" ha mer mulighet til å virkelig hjelpe til som trenger det...

Vi har nå ca 6-7 skyttere med en sinnsykt bra potensiale, som er så sultne på å lære det som går an om skyting både når det gjelder den indre og den ytre skytestillingen. Til og med foreldrene er kjempeengasjerte! Noen av skytterne er klare kandidater til å skyte 350 poeng, så hvorfor skal ikke vi som et lag virkelig hjelpe de da?


En vennskapelig fight! Å ha gode lagkamerater som støtter hverandre er kjempeviktig - det skaper god stemning og samhold! Sammen jobber de mot et felles mål - å bli så god som man kan bli og ha det gøy på veien!

Jeg skal i hvert fall prøve å gjøre det jeg kan for at motivasjonen holdes oppe i gruppa, selv om jeg bor i Oslo. En liten samling skal jeg få til, samtidig som jeg jobber med en søknad om sponsormidler til blant annet lagsjakker/t-skjorter, elektronikk osv..

Skulle vi ta den endelige beslutningen om å montere elektronikk på 100m, så håper jeg at de engasjerte foreldrene kan stille opp slik at arbeidet kan bli gjort raskt og uten at kun noen få må bære alle timene på sine skuldre! Sammen er vi sterke, og sammen vil vi utvikle oss og få ut hverandres fulle potensiale! STÅ PÅ!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar