26. januar 2012 - Trening på Oslo Østre

I kvelde var jeg og trente hos Oslo Østre siden jeg ikke fikk gjort det mandag. Planen var å fortsette å jobbe med knestillingen og skyte litt stående innimellom.

Da det nærmet seg slutten av treningen hadde jeg igrunn mest lyst til å hive børsa fra meg i ren irritasjon. Ingenting fungerte overhodet. Til og med stående var surrete og dårlig. Det føltes greit, men skudda satt ikke der jeg trodde de ville. På kne hadde jeg puls i børsa uansett hvordan jeg satt og jeg klarte heller ikke å vri stillingen mer mot skiva.. Visste søren ikke hva jeg skulle gjøre igrunn, helt til jeg fikk noen tips på kne fra noen andre som trente samtidig. Jeg har slitt med plasseringen av kolbekappa i skuldra og han påpekte at jeg hadde den altfor langt ut. "Ja", sa jeg, "men jeg får ikke plassert den lenger inn!" Og så dro han litt i skuldra på jakka og plasserte børsa på innsiden av "bretten" og der satt den gitt. I tillegg flyttet jeg venstrefoten mer mot venstre og det hele føltes innmari stødig og bra! I utgangspunktet vet jeg at det antakelig ikke skal så mye til for at jeg får en god stilling, men det er så utrolig vanskelig å finne ut av slikt på egenhånd. Derfor er det så supert når folk ser dette, sier ifra og haler og drar litt i en. Det skader jo ikke å prøve!

På stående kom jeg frem til at jeg bare ikke var nok på hugget. Ingenting kommer gratis og man kan ikke hoppe over arbeidsoppgaver eller være litt mindre nøye med avtrekk og avspenning hvis man skal treffe tieren. Selv på trening.

I kveld var det samtidig kretsmesterskap i Buer/Kornsjø som jeg valgte bort. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde siden jeg ikke fant en god knestilling på egenhånd i kveld - og til slutt fikk kjempebra hjelp. Det var ikke lett å velge, for jeg er et konkurransemenneske, men så usikker jeg har vært i det siste så var det lurest å fokusere på riktig trening.
Jeg tar det igjen :)

Til mandag er det endelig klart for en økt på NIH sammen med Anne Grethe - det blir såååå bra! Gleder meg masse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar