"10 steg til bedre skytetrening"!

Jeg anbefaler alle som har lyst til å utvikle seg selv som skytter, å laste ned pdfen "10 steg til bedre skytetrening" skrevet av Anne Grethe Jeppesen! Den er heeeelt gratis og du finner den HER.


Heftet gir deg en relativt rask innføring i hva som kreves for å bli en god skytter - inkl. eksempler på treningsøkt, evaluering, mental trening, gjennomføring av ett skudd osv.. Det er ikke dermed sagt at dette kun gjelder de som satser - dette er for alle som vil bli en bedre skytter! Jeg tør å påstå at så lenge man har en habil skytestilling så er det er antall timer med RIKTIG trening som skiller toppen fra bunnen. Og jeg kan love deg at du med tålmodighet og tro vil kunne heve deg betraktelig hvis du begynner å bli mer bevisst på hvordan du trener og hva du trener på :) Så hvorfor ikke ta en titt og la deg inspirere? 

Jeg kan jo også legge til at det er jeg som har hatt ansvaret for design/layout - og ja, det er meg på forsiden.. Men det er ikke bare derfor jeg anbefaler dette heftet altså! ;) Så last det ned, print det ut, vær ærlig med deg selv og prøv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar