NM i skogsløp med skyting..

Ja, så har jeg meldt meg på til NM i skogsløp med skyting.. 6 km med jogging i skauen med start ca klokken 08 - det skal jo bli interessant!

Fra før har jeg pleid å delta på den uhøytidlige versjonen av skogsløp med skyting på LS. Da har løypa vært litt over 2 km lang, med 2 x 6 skudd skyting på 100 meter og feltfigur. Veldig gøy og utfordrende å skyte med høy puls :)

Opplegget for NM i skogsløp med skyting:
Alle utøverne vil først gjennomføre sin 30-skudds feltrunde på LS. Denne danner grunnlaget for løpsdelen av NM. For grovfelt er det ett minutt tillegg pr. bom, for finfelt 30 sekunder. Alle innertreff strykes, slik at det kun vil være treffene som teller. De med 30 treff starter først.

Derfor BØR jeg skyte 30 treff på felten i år, eller så kommer jeg til havne laaangt bak, hehe. Uansett er det en fin treningsmålsetning å ha. Det er jo tross alt tyngre å jogge i skogen enn på vanlig flatmark (asfalt/grusvei) som jeg er mest vant til. Men jeg er seig, så jeg skal nok komme meg gjennom løypa. Håper bare på godvær sånn at jeg får brukt den nye treningstrøya med Degernes skytterlags logo på :)

Bildet er fra LS 2010 i Elverum etter
å ha fullført skogsløp med skyting :)
Satser på tommel opp i år og!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar