15. august 2014 - Høststevne i Askim

Det er ikke lett å bo i Oslo å skulle skyte stevne klokken 19 i Østfold. Jeg kjørte i ganske god tid i forveien fordi jeg visste det kom til å bli kø. Og kø var det. Jeg skjønte etterhvert at skytetiden i Spydeberg hang i en tynn tråd og det hjelper ikke akkurat når veien mellom utkant-Oslo og Spydeberg er "verdens kjedeligste og tregeste" med 70-grense over hele linja. Jeg synes derimot å huske at Askim hadde de samme tidene på lagene og siden de har skytebanen nærmere veien og 100-sone et godt stykke, så bestemte jeg meg for å satse på det istedetfor. Og det rakk jeg!

Utfordring nummer to var derimot at jeg ikke hadde kontanter - kun kort. Dette visste jeg forsåvidt, men planen var å stoppe og ta ut penger. Det rakk jeg jo ikke. Men kanskje jeg allikevel kunne skyte og så sette inn penger etterpå? Det er jo lov å spørre - og hadde det ikke gått, så hadde det vært helt fair. Heldigvis var det en kar fra skytterlaget som visste hvem jeg var og som la ut for påmeldingen min og gav meg kontonummeret hans. Det var virkelig kjempeservice må jeg si, så tusen hjertelig takk for det! (Pengene er overført ;)

Etter litt mye styr kom jeg med inn på standplass og fikk roet meg bra ned. Været var vekslende, men mest sol og så godt som ingen vind. Jeg og Askim-banen har aldri vært helt venner, men følelsen var god denne kvelden. Jeg så frem i mot å jobbe med de tingene jeg skulle i de forskjellige stillingene. På stående skulle balansen og roen i børsepipa være bedre. På kne skulle jeg puste tre ganger, og holde litt i børsa. På liggende skulle jeg også holde i børsa og skyte litt fortere - spesielt på omgangen.

Jeg hadde litt blandede følelser angående gjennomføringen når jeg var ferdig. Ble litt i overkant rufsete og jeg synes ikke jeg hadde gjort det jeg helt skulle gjøre. Det var mye bra - absolutt, men litt stang ut hele veien (som jeg synes var min egen skyld) gjorde at det ikke ble den helt store skytingen - selv om poengsummen ikke var dårlig heller. Jeg har følt litt på treningene etter LS at jeg definitivt har vært på nippet til å full klaff og få til noe skikkelig bra! Men jeg tar med meg det som var positivt og skal jobbe videre på det!

146 - 243 - 342

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar