22. august 2014 - Trening i Alfhallen

Det ble mye jobbing og annet denne uken, så muligheten for trening dukket ikke opp før denne fredagen. Men jeg vurderte frem og tilbake om jeg skulle skyte samlagsmesterskapet denne kvelden istedetfor dagen etter. Til slutt ble det trening og det var igrunn veldig gøy!

Planen var klar - 20 skudd i hver stilling på 50-meterskiva, deretter 35 skudd på simulert 200-meterskive, så skulle jeg fortsette med 3-4 grunnlag for så å avslutte med litt diverse stillingstrening etter behov på 50-meterskiva.

Dette gjorde jeg og endte til slutt med å skyte ny treningspers på simulert 200-meterskive:

Simulert 200-meterskive på 50-meter.
Summen ble 349, med en 9.9 på det første ståendeskuddet på grunnlaget. Det var litt ekstra spenning mot slutten, men jeg taklet det mye bedre nå enn forrige gang jeg hadde 150 som utgangspunkt. Denne gangen hadde jeg også ekstra tilskuere, så det var en fin erfaring å ta med seg videre!

Fokuset ligger fortsatt på balanse og et "avspent/avslappet" hode/hals på stående. På kne puster jeg tre ganger og på liggende må jeg skyte fort. Jeg kjenner at jeg imidlertid burde sett nærmere på den aktive skulderen min - luker jeg bort den, så kan det bli riktig så bra :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar