26. oktober 2010 - hmmm..

Detta var skikkelig skuffende greier. Er vel ca 2 uker siden sist jeg trente, og i kveld skulle jeg prøve og se om jeg kanskje kunne få til å sitte i knestilling på den overtråkka foten. MEN NEIDA - det kunne jeg bare glemme. Føltes som om noen nesten stakk en kniv inn rett foran "ankelknokkelen" som stikker ut da jeg satte all vekten på den. Det er ikke spesielt morro - det kan jeg understreke! Akkurat der og da var det litt som et sjokk.. hva skjer videre? Hvor lang tid vil det ta før jeg faktisk kan sitte ordentlig igjen? Hvor mange stevner vil det gå ut over? Vil jeg bli ordentlig bra igjen? Mange spørsmål..

Ble og er oppriktig lei meg og trist. Det er jo ikke sånn oppkjøringen til innendørssesongen skulle være..

Trengte å få skuffelsen litt ut, og tenke på hva jeg evnt kan gjøre for å få til en slags knestilling. Det som gikk ok var å spenne oversiden av foten slik at den ikke presses mot pølla av vekten fra overkroppen. Men i det den toucher litt, så kommer stikkinga for fullt. I alle fall så er det en slags nødløsning hvis jeg fortsatt sliter til neste uke. Men som min samboer sier; gjør det vondt så er det en grunn til det, og en advarsel for at man ikke burde gjøre akkurat det man gjør. Jeg er ingen pingle og jeg tåler fint smerte, men dette her var ikke bra.

Sist gang jeg hadde nesten like mye frustrasjon som nå var noen dager før og under LS i 1999. Da jeg til slutt fikk påvist kyssesyken, og det ble en god perdiode hvor jeg ikke kunne skyte. Spesielt det å ufrivillig gå glipp av et LS var helt forferdelig. Og det er nesten like ille nå - å gå glipp av oppladningen til innendørssesongen som jeg har sett frem til så lenge! Og i tillegg ikke vite når jeg vil bli bra igjen.

Nei, nå ble det mye negativt her, men må vel bare få det ut. Jeg vil uansett legge en plan her og nå: forsette å trene stående og i tillegg trene balansen for å styrke musklene i ankelen! Så vil det ordne seg til slutt - det SKAL ordne seg til slutt!!

Ting tar tid..

"Ting tar tid" har vært mitt lille motto det siste året når det kommer til skytinga. Nå ser det visst ut som om det må bli mitt nye motto angående ankelen min også! Tråkket over for nesten 1,5 uke siden, og det er fortsatt ikke så mye bedre. Nå har hevelsen gått fra høyresiden (høyre fot) og fram. Så det å skulle sitte på foten med pølla under er fortsatt ganske så uaktuelt. Har begynt å gå med støttebånd på heltid, så får vi se om hevelsen kan begynne å gå ned snart! Er så typisk min uflaks - det var liksom denne høsten jeg skulle legge ned masse arbeid i knestillingen og ikke minst skulle jeg "skyte inn" dressen. Dressen har jeg imidlertid ikke hørt noe om enda.. frustrerende ja..

Nei, snakker om dårlig oppladning! Nå synes jeg det er nok av all denne uflaksen!

I kveld skal jeg i hvert fall prøve å se om jeg kan få trent litt stående med Scatt´en. Bedre enn ingenting i hvert fall. Så får jeg bare krysse fingra for at jeg kan delta på 15-meterstevnet i Svinndal til lørdag og at dressen passer når jeg endelig får den en eller annen gang!

16. oktober 2010 - Litt "coaching" i DSL

I dag ble litt annerledes enn det jeg først hadde tenkt. Hadde jo planlagt å trene et par timer på 15m i Degernes før jeg skulle lære bort kne og stående skytestilling til et par ungdommer i laget. Men det ble ingen trening på meg. I går (fredag) da jeg var på vei til t-banen for å komme med ned til Oslo S, så klarte jeg på vei ned en bakke å tråkke over på høyrebeinet så det knaka i ankelen. Kjempegøy gitt! Klarte å gå relativt ok på beinet etterpå, men kjente at ikke alt var helt som det skulle være. Etter togturen skulle jeg gå på det igjen, og merket at det hadde blitt litt verre.. I dag tidlig så jeg at jeg hadde en liten hevelse rett under "ankelknokkelen" - jeg kan gå på det, men klarer ikke å ta et vanlig skritt - blir bare å trakke på hælen.

Derfor bestemte jeg meg for å droppe trening i dag selv om jeg kunne skutt stående og liggende - kne er uaktuelt for øyeblikket. Like greit å la beinet hvile sånn at det kan bli fort bra igjen.

Heldigvis fikk jeg gjort det viktigste og det var å hjelpe Eileen med knestillingen og Audun med stående. Startet med Audun, og det ble fort klart at kinnstøtta må bygges betraktelig opp, samtidig som han må bytte bakkappen med sin egen som han har på banebørsa. Ellers klarte vi å finne en grunnstilling som så og føltes ganske så bra! Nå gjelder det bare å trene på for å bli sikker på stillingen og god til å spenne av i viktige punkter rundt om i kroppen.


Audun på stående.

Eileen er juniorskytter til året og har nettopp fått sine nye skytterbukser - stive som pokker, og ikke akkurat behagelige. Men etter å ha fått på plass grunnstillingen og løst noen problemer, så skjøt hun som bare det på kne! Veldig gøy å se igrunn, spesielt siden det er hennes aller første skudd på kne. I tillegg brukte hun Scatt´en slik at vi kunne se siktingen hennes, og hun holder blinken veldig godt - minimalt med bevegelse! Så bare hun får opparbeidet seg en selvtillit og rutine, så tror jeg hun fort luker bort noen av lurveavtrekkene sine ;o)


Eileen på kne.


Eileen på kne - ovenfra.

For min egen del føles det jo kjipt å ikke kunne trene, og spesielt ikke vite når jeg vil bli bra igjen. Men siden jeg ikke har fått den nye dressen, så kan jeg jo kanskje se på dette som en ting som kan få meg til å tenke mindre på akkurat det. Nå får jeg jo liksom ikke skutt lell. Fikk heller ikke tatt med meg bag og børse for det ville blitt for mye å bære på nå som jeg halter bortover.. Det samme gjelder jo trening på NIH og Oslo Østre - jeg får ikke bært utstyret og derfor heller ikke trent stående eller liggende. Tipper at jeg etterhvert vil kjøre på med litt hjemmetrening med og uten Scatt´en, og så får jeg bare ta det som det kommer! Det ornder seg til slutt!

Jeg ønsker meg..

..dette undertøyssettet her:


Kurt Thune - Cold Winner skytterundertøy.

Hentet fra vapensmia.no: "Et meget solid og behagelig skytterundertøy, Cold Winner virker svalene. Noe av det beste du kan få for penger."


Det som jeg liker er blant annet den hele glidelåsen foran og spesielt at det går en "flapp" ned bakpå pologenseren - da slipper jeg at genseren glir opp når jeg sitter på kne!

Men prisen er litt stiv - 1250kr for pologenseren og 790kr for buksa..



Og når jeg blir veldig rik har jeg lyst til å investere i et par Corami-skytesko. Prisen er ikke så ille ca 18-1900kr - ikke noe mer enn andre sko der ute på markedet.

Jeg synes dette høres veldig bra ut: "Corami skytesko er unike i balanse og støtte. Skoene er av topp Sveitsisk kvalitet og har satt en ny standard for skytesko for både rifle- og pistolskyttere! Skoene leveres med anatomisk utformede og utskiftbare innleggssåler. Det følger også med et tilpassningssett med 1,5 mm og 3,0 mm filtinnlegg samt hælkile. I tilegg kan man kjøpe Viscotex innleggssåle laget av skum som husker avtrykkene. Den er laget av ett nytt pustendene kompositt materiale som gir høyere bærekomfort gjennom full overflate demping. Dette er et naturlig produkt som gir bedre fotklima. Den gir også økt stabilitet rundt hælen. Sålen former seg etter fottrykket."


Så nå gjelder det bare for meg å spare i vei - og/eller ønske seg til jul. Uansett ere vel kanskje dressen som må på plass først og fremst.. nå må den komme snart!!

13. oktober 2010 - Trening på NIH

I anledning dagens trening ble det i tillegg hjemmekontor på meg. Er stiv som en stokk i spesielt venstre skulder etter å ha bært på børse, mac og trillekoffert! Derfor var det godt å bare ha veien til og fra t-banen i dag.

Startet treningen litt før 17.30 og holdt på til 20.30 - en god økt tidsmessig, men slet en del med å finne fokuset. Det har jo blitt bra med trening i det siste og det har ikke vært lett å finne noe som kan ligne en skikkelig god knestilling. På mandag trente jeg også 15m, og det gjorde nok sitt til at jeg ble litt unøyaktig i dag. Generelt var jeg litt utålmodig. Vil gjerne bli raskere på å avlevere skudd, men hvor rask kan man bli?

Jobbet også en del med å "friske opp" arbeidsoppgavene på stående. Beinplasseringen er nesten helt parallell, og så må jeg huske på at det er både høyre- og venstrearmen som skal være avspente. Samtidig må jeg være mer hard på avtrekkeren - rakt inn til trykkpunkt og ha et bra press på slik at det er lettere for meg å trekke av i riktig øyeblikk. Noen ganger skulle en ikke tro at avtrekket er 1,5 kg - snarere 15 kg! Må bare jobbe med avspenningen i kroppen, selvtilliten/tøffheten og timingen.

En annen liten faktor som har begynt å gnage på stående i det siste er "når kommer den nye dressen". Det ligger baki hodet og "titter frem" når jeg jobber mot den lille gjenværende bevegelsen som er i børsa - kan det kanskje bli bedre når jeg får den nye dressen? Jeg tror at det vil hjelpe littegrann, derfor kan jeg noen ganger få følelsen av at treningen kan bli litt sånn halvveis fordi jeg ikke har fått siste brikken på plass.. frustrerende ja.. håper den passer perfekt denne gangen og at jeg får den i løpet av neste uke *krysser fingrene*!

På kne forsatte jeg med den litt kompakte stillingen som jeg hadde på mandag. Blir litt for mye puls, samtidig som nullstillingen hele tiden ligger naturlig godt over skiva. Like før jeg skulle avslutte treningen, tok jeg 25 skudd. Plasserte venstrebeinet lenger frem - litt sånn som jeg hadde på et av de første knebildene som ble tatt av meg (mai 2009 tror jeg). Kjente med en gang at jeg fikk en rettere rygg, og vekten falt mer naturlig bakover - alt føltes mer avslappet. Pulsen i børsa ble også mindre tydelig. Også på skiva kom det oftere tiere, så det lover godt for neste trening. Spennende vil jeg si ;o) En annen ting jeg plutselig kom på er at det kan være en fordel å ikke alltid måtte ha et 90graders rett venstre-bein, som feks på felt. Der man sitter er det ikke akkurat støpt betong, i tillegg til at skivene kan stå både høyt og lavt. Kanskje det blir enklere å finne nullstillingen da? Muligens, muligens..

Tok noen bilder av skivene jeg skjøt, men husker rett og slett ikke hvilke av de som var på kne og stående..hehe, sånn går det. Skal huske å skrive det opp neste gang!

Etter trening var jeg så heldig å få sitte på med pappa, som også tok med seg utstyret mitt hjem. Neste stopp er nemlig Degernes skytterlags 15m-bane på lørdag. Da skal jeg først trene selv i et par timer, og så skal jeg (forhåpentligvis) lære bort kneskyting til Eileen og stående skytestilling til Audun. Hmm, hvordan kan en som nå om dagen ikke helt får til å skyte på kne, lære bort kneskyting spør du? Jo, det er fordi grunnprinsippet for kne er relativt likt - derimot når det kommer til finjusteringen, så må hver enkelt skytter finne frem til hva som passer best for han eller henne "selv".

Tjohei hvor det går!

11. oktober 2010 - Trening på Oslo Østre

I dag tok jeg turen opp til Oslo Østre for å skyte litt på deres 15m-bane. Til nå har jeg kun skutt 50m, derfor var det veldig spennende å se hvordan jeg egentlig lå an i forhold til 15m DFS.. Og hoi, skal si jeg ble overrasket. Var som himmel og hav egentlig. På 50m´ern må man virkelig levere for at det ikke skal bli en 8er eller værre, men er man litt uheldig på 15m´ern så blir det ikke så mye verre enn en 9er..

Utfordringer er å holde fokuset 110% selv om det er litt enklere - man kan jo tross alt ikke slappe av! Men det var morro og se at ting fungerte bra. Øvde meg på å komme raskere inn i skytestillingen på stående og å skyte litt fortere. Har jo ikke allverdens med tid på stevner.


Startet med 15 skudd på kne - litt skjev, men en fin avslutning.


10 + 5 skudd til på stående. Veldig fornøyd, på tross av kun en innertier. Tror det vil hjelpe å trene balansen fremover for å motvirke den lille bevegelsen jeg har i børsa på stående. I tillegg skader det ikke å få den nye dressen..snaaart..


20 skudd kne - igjen litt skjev i tillegg til høydespredning, satt litt ujevnt.


15 skudd stående - litt mer utålmodig, men skjøt til gjengjeld mye raskere.


Avsluttet treningen med 15 skudd på kne. Merket at jeg satt mer "kompakt", sånn som Anne Grethe har vist meg. Det føltes veldig stødig og godt.

Dette var en veldig oppløftende trening for meg - ting virker veldig bra. Må bare kjøre på med mengdetrening fremover. Spesielt ser jeg det positive med å trene på NIH sin 50m - man blir mye mer nøyaktig! Derfor skal jeg definitivt prøve å få til en kobinasjon av 15m, 50m og Scattskyting - i tillegg til balansetrening. Tror det er en god plan.

Husk: ting tar tid!

Onsdag blir det en tur opp til NIH igjen ;o)

10. oktober 2010 (10.10.10 ;o) - Trening på NIH

I dag fikk jeg mulighet til å ta en treningsøkt på NIH sammen med Christine Lind. Godt å kunne ta det litt med ro og skyte uten stress på en søndag. Skjøt 125 skudd og holdt vel på drøye to timer.

Ble flest skudd på kne, uten at jeg ble så veldig mye klokere. Jeg synes det er fryktelig vanskelig å få vekten over på venstre side - skjønner liksom ikke hvordan det går an. Og ikke ser jeg meg "utenifra" heller, så jeg vet ikke hvordan det ser ut når jeg sitter der.. Hmm, dansere har speilvegg i treningssalene sine, hvorfor kan ikke skyttere ha det også?

Det jeg klarte å "bite meg merke i" når det gikk litt bra på kne var at jeg bør være nøye med hvordan jeg sitter på beinet mitt. Høyrefoten må være ganske så rett på pølla, samtidig som jeg må plassere meg litt sånn "bakpå" - da sitter jeg stødigere, samtidig som jeg får rettere rygg og tyngden litt mer på venstre side.. Har også sett at andre gode skyttere har mye av den samme beinplasseringen, samtidig som jeg også ser at blinkene kommer oftere hvis jeg sitter sånn.


Dette her var dagens beste 10-skudd på kne - føltes bra også, men vanskelig å finne frem til samme stillingen hver gang spesielt når jeg er usikker på hvordan jeg sitter i utgangspunktet.
(50m ISSF-skive)


Dette var dagens beste 5-skuddserie på kne - kjente utdrageren, men jobba bra på de andre skudda. (50m ISSF-skive)

Tok også noen skudd på stående. Her begynte jeg ganske bra, men brukte mye tid på de første skudda. Derfor jobbet jeg med å skyte raskere samtidig som jeg var avspent i kroppen og klar på avtrekkern. Det gikk mye hit og dit - ble fort en del bevegelse sidelengs. Fant etterhvert ut at det kunne hjelpe å ha en mer parallell plassering av føttene for å unngå dette. Og det hjalp faktisk veldig mye ;o)

På lørdag kjøpte jeg et par sykkelhansker.. Nei, jeg har ingen planer om å utvide syklingen på Vahall treningssenter til utdendørs langkjøring i tight sykkelmundur.. Fikk nemlig tips om at man godt kan bruke sykkelhanske som antisklihanske på høyrehånden enn sånne driiit dyre fra skyteutstyrleverandører. Fant et par fra Craft som bare har bittelitt polstring, og slags "små-semsket" skinn. Må si at den var veldig god - bedre enn den jeg hadde fra før! Var veldig lei av å sy den gamle gang på gang fordi den ble så slitt av "sandpapirteipen" rundt kolbehalsen.. Og siden den nye er litt polstret så kanskje den holder litt lenger..? Er lov å håpe.


Sykkelhanske fra Craft til 199,- på G-sport - super som antisklihanske på høyrehånden!

I morgen blir det en tur opp til Oslo Østre sin skytebane etter jobb!

6. oktober 2010 - Trening på NIH

Etter en liten rundtur i leiligheten tok jeg alt jeg kom over av kal.22-skudd - noe godt og men mest blandet.. På en regntung dag som denne var det godt å ta turen opp til NIH for en treningsøkt. Det ble en del stående, men mest kneskyting.

"Stikkord" fra treningen:

Stående - gikk ikke noe bra på førsten! Lurveskudd i hytt og pine, fant aldri roen. Tok etterhvert en liten pause for å tenke på hva jeg egentlig gjorde på hvert skudd. Konklusjonen var: for fokusert på å ta blinken, og glemte å slappe helt av. Ble fort stresset og unøyaktig. Etter den gjennomgangen i hodet tok jeg 15 skudd til på stående hvor jeg jobbet med basisen: nøye med nullpunktet - avspent i skuldrene, venstre og høyre arm/hånd - være "hard" på avtrekkeren, samtidig som jeg er avslappa - fint å ha en litt "kald/kynisk" følelse = jeg treffer uansett. Sakte men sikkert ble siktet roligere og det ble enklere å "ta blinken". Spesielt skudd 11-14 var veldig bra!


Stående (50m ISSF-skive)

Kneskytingen begynte på samme måte som stående - overalt. Forsatte også ujevnt, men det er ikke så rart siden jeg i dag prøvde litt forskjellig stillingsmessig. Hovedmålet var å komme med mer over på venstre side for å få bedre rekylopptak i skuldra. Lettere sagt en gjort, men ikke så rart når man har sittet og skutt kne i over 12 år..
Ikke så mange detaljer å gå inn på, siden jeg prøver litt forskjellig for å finne min optimale stilling. Det eneste er at jeg muligens skal ta ut litt av pølla for å komme mer bakpå og få en rettere rygg, samtidig som det kan bli enklere for meg å komme med over på venstre side med vekten.

Man kan jo sikkert begynne å lure hvorfor jeg ikke bare setter meg i den knestillingen jeg hadde for drøyt år siden, men det er for det første fordi jeg ikke vet helt hvordan jeg satt da. Jeg bare satt sånn - uten å vite helt hvorfor. Dessuten slet jeg mye med puls i børsa.. Jeg har derfor lyst til å virkelig bygge opp en knestilling som jeg forstår meg på - hvorfor jeg sitter sånn og sånn, og hva det gjør treffpunktet mitt, rekylen, avtrekket og pulsen. Dette er noe jeg har hatt og fortsatt har stor nytte av på stående! Derfor vil jeg overføre dette til kenstående og dermed få mer kontroll. Med tålmodighet, nysgjerrighet og trening vil det ordne seg ;o)


En litt skjev, men fin kneserie. (50m ISSF-skive)


Tendensen er til høyre, men her sitter jeg på en lavere pølle - uvant, men mye bra å jobbe med videre. (50m ISSF-skive)

Da det var slutt på skudda, tok Vebjørn seg tid til å teste ammunisjon i børsa mi. Han hadde fire forskjellige Norma 2-loter, og det var spesielt to som utmerket seg. Det ble en shoot-off, og jeg valgte 42LE4 - som tilfeldigvis er den samme som vi kjøpte på 15m NM. Så nå har jeg 1000 go´-skudd som er klare til å gjøre sitt beste! ;o) Kan i hvert fall ikke klage på børse og skudd hvis det skal være noe - til og med Vebjørn sjøl mente at børsa mi gikk veldig bra!


10 skudd av hver lot - de to øverste var de beste. Trygt å vite at våpen og skudd jobber veldig bra sammen!

5. oktober 2010 - den som venter på noe godt..

..venter forgjeves?

I hvert fall når det gjelder den nye skytterdressen min! Jeg bestilte den i slutten av april, og fikk den i begynnelsen av juli. Desverre passet den ikke, så den ble sendt tilbake for omsying.

Imellomtiden har det vært ferie og LS, men når oktober begynte å nærme seg så lurte jeg mer og mer hvor det ble av dressen.. Og i dag fikk jeg vite hva som hadde skjedd - den hadde blitt borte!
Min dress og en annen skytters bukse hadde rett og slett forsvunnet i det de hadde passert norskegrensen. Og ikke før nå hadde de greid å spore opp klærne. Siste gangen de bruker det fraktfirmaet! Snakker om uflaks!! Bajs bajs bajs!

Så forhåpentligvis kommer dressen frem til Tjekkia før denne uken er omme, slik at de kan kjøre på å få den ferdig for nå har jeg allerede startet innendørstreningen. Føler jeg havner en del på etterskudd med all denne uflaksen rundt klærne, og krysser nå fingre og tær for at den sitter som et skudd når jeg får den tilbake!


Så da håper jeg at jeg om ikke så altfor lenge kan lage et nytt blogginnlegg med overskriften: den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

Imellomtiden et bilde av dressen sist gang jeg så den:

27. september 2010 - Trening på NIH

I kveld tok jeg turen opp til Norges Idrettshøgskole for å begynne innendørsstreningen. Men besøket holdt nesten på å gå opp i røyk, siden en pyroman bestemte seg for å "ha det gøy" på søndagskvelden. Det var usikkert en stund hva som faktisk brant, siden bildene som lå på avisene på nettet var veldig utydlige, i tillegg til at de skrev litt forskjellig på avisnettsidene. "Heldigvis" var det kontordelen av Olympiatoppen som brant og ikke NIH! Jeg fikk ikke vite om det ble noe før jeg hadde satt meg ved pulten på kontoret, derfor måtte det bli en litt kortere arbeidsdag for og rekke å hente alt ustyret.

Klokken var seks da jeg endelig var på plass - veldig gøy å se de dedikerte skytterne som var der - en del kjente også. Vebjørn Berg var selvfølgelig på plass, og skulle også gi meg noen sårt trengte tips innimellom all lot-testingen - det var stas!

Startet økten med ståendeskyting for å få "stemningen" i kroppen - er en stund siden jeg hadde skutt med kal. 22. Satt på banesiktet med irisblenderen på, men sliter fortsatt med at jeg får en svart forstyrrelse under i siktebildet. Brukte derfor det åpne standardsiktet, men så mye av det samme problemet der. Må derfor se nærmere på det fremover, sånn at jeg finner en løsning på det.

På stående ble det vel ca 20 skudd, og da kom de nyinnkjøpte magasinene til nytte - kjempepraktisk å bare kunne skyte på med tilsammen 25 skudd hvis jeg vil! Skytemessig kjente jeg at 6.5´en satt i godt kroppen - litt sånn smårykninger, men de ble borte etterhvert. Er veldig rart å komme inn igjen, for alt blir så mye mer tydelig også - mer fintfølende. Jeg ser for eksempel veldig tydelig at jeg har en del sidespredning på stående. Ser det både i siktet og på skriva. Fikk tips fra Vebjørn om å være med tøff på avtrekkeren. Være bestemt og gå raskt inn til trykkpunktet og trykke på videre - på den måten vil jeg ikke ha så lang vei å gå til "smellet" når det først er rolig i siktet og blinken er rund. For noen ganger kan avtrekkeren være veldig tung! Og det er jo i grunn det samme som Anne Grethe har sagt til meg - det gjelder vel kanskje å høre det en del ganger før det sitter.. hehe

Kneskytingen har jo vært et kapittel for seg selv denne sommeren, så det er klart at det vil få mitt hovedfokus fremover. Siden det var en eldre rekruttskytter som skulle få litt veiledning i kne denne kvelden, så fikk jeg mulighet til å se hvordan Vebjørn bygger opp denne stillingen. Noen punkter som jeg skal huske er:
* hovedtyngden over på venstre side - så godt som ikke noe trykk på høyre bein/lår
* plassering av børsa i hånda rett under børsa
* raskt inn til trykkpunktet (som på stående)
* mye trening!

Et annet tips jeg fikk som jeg ikke har hørt før gikk på det med pustingen - at man ikke skal puste ut halvparten av luften, men heller "all" luften - for da blir det likt hver gang! ;o)


15 skudd kne - mye forskjellig igrunn.. (50m ISSF-skive)


Kneskyting - først 10 skudd, så 10 nye skudd oppå der igjen. (50m ISSF-skive)




5 skudd stående - ikke værst på en 50m ISSF-skive!


Vebjørn Berg tar noen skudd for å teste bl. annet nye skyttersko fra CORAMI (lyst på de skoa ja!)

Treningen i kveld synes jeg var en innmari gøy og lærerik! Er absolutt ikke lett å prikke tiere på stående på 50m-skiva, men kanskje det gjør at jeg klarer å trene opp fokuset mitt mer. Jeg må jobbe mer med det å få børsa til å være totalt rolig i det jeg trekker av, og da må jeg samtidig være mer tøff. Ellers må jeg få prøvd børsa i benk, evnt sjekke momentet og finne en lot som går bra. Det er vel i bunn og grunn noe vi aldri helt har gjort, så det kan jo være greit i tilfelle jeg kan da knipe noen poeng her og der!