5. juli 2011 - Litt trening sånn på tampen av kvelden..

Nå har jeg endelig ferie - juhuu! Men jeg ligger ikke på latsiden - heller tvertimot. Søndag og mandag ble to "sjokkdager" for kroppen med 3,3 km jogging + 3,3 km gange/litt jogging og styrkeøvelser - og 6.5 km jogging på mølle dagen etter ;o) Jeg trenger visstnok ikke Bootcamp for å bli støl, for jeg har igrunn følt meg som en gammel kjærring de siste to dagene.. Men det var virkelig godt å komme igang.

I dag var også tiden inne for litt trening ute på Blytjernbanen - og da legger jeg trykk på LITT for det ble kun 33 skudd. Målet for i dag var å hjelpe søskenbarnet mitt Eileen med skytingen sin - knestillingen spesielt, men også fokus på arbeidoppgaver og avtrekk. Det ble en bra økt, hvor både hun og jeg lærte en del - samtidig som jeg utførte en del karatemooves og vill viftig med armer og bein for å ta all kleggen og myggen som attakerte oss hele kvelden! Det er det som er no dritt med Blytjernbanen - alle de blodsugende småbeistene som klekkes ut ved ferskvannet. Vanskelig å konsentrere seg igrunn. Må huske å ta med myggspray imorra!

Klokka var over ni da jeg selv tok en liten treningsøkt i motlyset. Var litt artig igrunn, og se om jeg klarte å holde tieren på tross av at jeg virkelig ikke så noen ting - og det gikk på hengende håret, hehe. Fokuset for økten var å jobbe med triggerne - avspenning og avtrekk. Og på stående så klarte jeg å få det til bra. Jeg merket fort at hvis jeg slurvet litt så ble det fort en nier - men hvis jeg jobba på så ble det sørenimeg 10.9 - tror jeg hadde fire av de på stående i dag.. På kneserien klarte jeg ikke å trekke av bra - jeg ble passiv og feig og rykka til i kroppen. Dette resulterte i en 47-serie, som jeg satt litt nede til høyre.

I utgangspunktet hadde jeg nå 145 poeng før grunnlaget. OK, så skal jeg ikke tenke poeng, men jeg hadde lyst til å hevne med fra lørdagens tulletall. Dessuten hadde jeg ikke tid til så mye mer enn en 25-skudd. Jeg skulle derfor avslutte kveldens bittelille økt med et grunnlag. Jeg satte på klokka med litt ekstra tid slik at jeg kunne gjøre meg klar, og ikke måtte kjøre en "hode-skulder-kne-tå"-greie for å time skytingen. Monitoren hadde jeg stilt inn på fortløpende anvisning for å skape litt ekstra spenning. Startet med tre gode skudd på stående hvor triggerne avspenning og avtrekk ble flittig tatt i bruk. Det ble to innertiere og en tier. På kne tok jeg et klikkskudd først. Målet var nå å være enda mer "hard" på avtrekkeren, og det resulterte i tre knallgode skudd. Det ble tre tiere inn en klyse nede til høyre.. Så var det de fire liggendeskudda - nå skulle jeg fylle inn og kjørte på. Da jeg var ferdig så jeg at også disse lå på samme sted som på kne. Og på grunn av det hadde det sneket seg ut et skudd i nieren. Men pyttsann - for en samling det var på kne og liggende!! Stående var også bra.. men nok en gang viser det at jeg nå ligger tre halve knepp til venstre og et til to halve knepp høyt.. Blir det skruingen fremover mon tro?


Fem skudd liggende i totalt motlys - har aldri hatt så mye sol i siktet noen gang, så det var litt artig at jeg faktisk traff også..


Fem skudd stående hvor jeg kjente godt de to utdragerne, men er veldig fornøyd med de tre andre hvor jeg kjørte på med triggerne mine! Bilde to viser grunnlaget: tre skudd stående opp til venstre - kne og liggende nede til høyre i en flott samling! Nais ;o)

Det var veldig gøy å (prøve å) lære bort tips og triks til Eileen i dag - det gir meg en bedre forståelse for skyting generelt, samtidig som det er trivelig å treffe henne igjen! Men i morgen er det kun fokus på megselv, og det blir en lengre økt ute på Blytjernbanen på dagen. Da er det meldt regn - kanskje det kan gjøre at insektene forsvinner mens jeg trener? Håper det.. Fikk forresten også flytta knappene på jakka litt inn ikveld. Har tenkt på det en stund, siden det har strukket seg litt i løpet av det halve året jeg har hatt den. Ellers skal det bli digg med en god lang økt igjen, og etter kveldens lille smakebit så lover det godt! :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar