27. november 2012 - Akershusserien

I kveld var tydeligvis ikke helt den store skyte stående-kvelden. Jeg skulle være med å skyte Akershusserien for Kisens 2. lag, og ville selvfølgelig vise meg verdig plassen. Men med hele fem 9.9 og en 9.8, ble det rett og slett mye stang ut! Jeg var ikke spesielt nervøs, men det var allikevel mye puls i børsa. I tillegg var det veldig mye spenning i høyreleggen, og det er veldig vanskelig å styre. For å si det sånn, så starta jeg hele bøtteballetten med hele fire 9.9 på de åtte første skudda! Det er INGEN god start. Da jeg hadde kommet meg gjennom 20 skudd hadde jeg tapt fem poeng. Helt håpløst igrunn, så jeg gikk rett ut av stillingen og satte meg på en stol. Der satt jeg en god stund og bare slappe helt av. Ingenting føltes naturlig, og jeg brukte villt mye tid på hvert eneste skudd..

Jeg måtte fortsette, og før jeg stilte meg opp på nytt tok jeg av meg remma. Jeg brukte den jo ikke allikevel, så det var jo ikkeno poeng å ha den på.. Faktisk synes jeg dette hjalp en del. Det "lettet" litt opp rundt armen (selv om jeg ikke hadde remma stramt fra før) og i området rundt. Samtidig gjorde det at jeg nå klarte å slippe opp litt mer i venstrearmen. Jeg fikk tyngden gjennom hofta, i tillegg til at jeg fant en god posisjon til høyrebeinet slik at også den slappet mer av. Nå kom det en ganske selvsikker og fin femskuddsserie. Jeg byttet magasin og mistet litt av stillingen igjen. Men kjempet meg videre. Byttet magasin og fant en veldig god stilling igjen - og før jeg visste ordet av det hadde jeg 395 poeng og manglet "kun" de fem siste skudda. Nå kom den ekstra pulsen frem igjen, noe som sende meg ut i 9.9. Derfor skiftet jeg taktikk. Jeg pustet raskere og mer siden pulsen var høy. Da var det jo litt naturlig at jeg dunket litt ekstra i siktet. Samtidig var jeg veldig hard på avtrekkeren. Dette gav med fire tiere som avslutning og tilsammen 444 poeng. 

45 skudd stå, NSF - 444 poeng

Nå var jeg rett og slett lettet over at jeg ikke hadde dreti meg helt ut. Jeg gav meg IKKE! Og jeg vet med meg selv at jeg ikke sendte et eneste skudd avgårde som jeg ikke var fornøyd med. Faktisk var alle nierene jeg fikk litt "overraskende". Men sånn er det - noen ganger stang inn - andre ganger ut. I tillegg fikk jeg vite at vi hadde vunnet over Oslo Østre med tre poeng - så da var jeg ekstra fornøyd med det faktum at jeg ikke hadde gitt opp, men kjempet hele veien. For det er cluet med denne skytingen - det er ikke for min egen del - dette er for laget!

Jeg ble også noen erfaringer rikere i kveld. Jeg var ikke mer sliten enn jeg pleier å være, slik at jeg vet at det ikke var kroppen/hodet som var problemet. Men jeg bet meg merke i at når det begynte å flyte, så var jeg også mye hardere/tøffere på avtrekket enn på starten. Og det er det som er nøkkelen for min del. Det eneste aberet er at det kun er Scatten som kan fikse det, mens jeg skal på stevne i morra, besøke en venninne (som "aldri" er i Oslo) på torsdag, skyte Oslo Open på fredag og Rælingen Open på lørdag.. Så jeg vurderer nå om jeg skal enten: trene en time med Scatten før stevnet imorra - eller: kun trene med Scatten for å forberede meg til Oslo Open på fredag?? Et aller siste alternativ er å flytte Oslo Open-påmeldingen fra fredag til lørdag.. jeg ser det fortsatt er noen få ledig plasser, og jeg har jo mulighet etter Rælingen Open.. Hmm kanskje det hadde vært en ide? Jeg skal tygge litt mer på det, men jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet når jeg virkelig trenger en runde med Scatten - og det er nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar