23. mars 2010 - Trening OØMSL

I kveld var det nok en trening hos Oslo Østre Miniatyrskytterlag som stod på planen. Sliter fortsatt med å finne noen "faste" å sitte på med, men heldigvis var min kjære samboer så snill å kjøre meg bort før cageballtreningen hans! ;o)

Kom igang med skytingen ca 1730, og idag hadde jeg kun ståendeskyting på programmet.

Begynte likesågodt godt med å skyte 45 skudd i "slengen" siden det er det jeg skal skyte i NM.. Lot skiva stå på 15m DFS, for å holde meg skjerpet (siden 15m NSF har litt større blink). Jeg stod veeeldig godt og rolig, var veldig avslappet i begge bein, skuldre, arme
r, hofta og grepet - og var veldig påpasselig med nullstillingen. Merket allikevel at anspentheten jeg har slitt med en stund var litt tilstede, så derfor følte jeg innimellom at jeg fikk noen rykk/napp i avfyringen av noen av skudda og ble kanskje litt passiv. Seriene ble som følger 48(1*), 47(1*), 50(*1), 48(*1), 48(*2), 48(*1), 48(*1), 48(*2).. Skulle definitivt tatt en god pause før jeg gjennomføre de 5 siste skudda som tilsammen ble 45 poeng!! Huhei, hvor gikk de siste to skudda - jo ut i 8´ern.. sliiiten! Så da la jeg den erfaringen der bak øret til den videre skytinga mi..

Fortsatte med 20 skudd til på stående etter en
pause, men da var fokuset litt borte igjen.. følte jeg stod for lenge å trykka/sikta uten at jeg var heeelt avslappa, var på og hadde kontroll. Ble tilsammen 191.. not good!

Derfor tok jeg enda en pause for å refokusere. Jeg lagde noen mål i hodet mitt - feks at alle skudda jeg avleverte ikke skulle være dårligere enn innenfor 9,5 ringen. Jeg skulle også ha en super nullstilling, være avslappet men PÅ! Jeg skulle heller ikke bli stående å sikte leeenge, men være bestemt på å enten avlever med selvtilitt eller "begynne på nytt"..

For å holde litt orden på skytetiden, så starta jeg klokka.. Må innrømme at det er noen "sorte hull" i skytinga mi, men d
et jeg husker var at jeg begynte med 3 x *,5 i samme hull - og vips kom litt anspenthet og 2 niere etter hverandre.. fortsatte greit, men hadde en liten "down-periode" på midten. Avslutningen derimot var veldig bra. Tok ca 3 pauser tilsammen, og siden jeg var litt klok av skade på de første 45 skudda, så tok jeg siste pausen før de siste 5.. Det var veldig lurt, men allikevel kom jeg ikke unna en 8,8 på det 43. skuddet! Men det var igrunn greit for de 10 siste skudda så slik ut: X,0 - *,8 - 9,9 - X,4 - *,5 - *,8 - X,5 - 8,8 - *,8 - *,5.

Det var veldig godt å føle at det virkelig begynte å løsne på de ca 20 siste skudda - "PÅ-følelsen" og selvtilliten var endelig på vei tilbake!

(Tok ingen prøveskudd, men jeg brukte i underkant av 40 min på de 45skudda - og tror det er 1 time og 15 min jeg har til disposisjon - så det burde jo gå greit).


Sid
en det begynte å føles så bra på de siste skudda, så ville jeg ikke slutte der. Etter en liten pause, var det på han igjen! Da var det å gjøre de samme arbeidsoppgavene enda en gang, og som det satt! Følelsen var så god! Er skikkelig morro når alt er som det skal være. Da vil man bare skyte og skyte og skyte helt til alle skudda man avfyrer kun er 10´ere! Skal ikke skryte av poengsummene idag for det ble en del stang ut (mange 9,9 til 9,7) - men det er sånn jeg vil føle det i kroppen/hodet videre når jeg skyter - derfor har jeg endelig noe veldig "håndfast" og riktig å jobbe med fremover.

Slik var de 20 skudda: 9 - X - X - * - X - 9 - X - 9 - X - * - * - * - * -
X - X - 9 - X - 9 - 9 - X De verdiene som er markert med rødt, hadde jeg veldig dårlig fokus på fordi jeg skjønte at treningen var over for alle andre og det var bare meg igjen.. "kjappe seg".. men greide i hvert fall og gjøre det riktig på siste skuddet! Da var klokken 19.50 - på tide å ta kvelden. Kjente dessuten at synet var på hell, så likegreit..

En gooood avslutning, og jeg er glad.. dog jeg ville nok vært enda mer fornøyd hvis jeg hadde hatt med meg iphonen og kunne tatt bilde, men HIPP H
URRA lell!


Kunne allikevel ikke dy meg - et bilde måtte med.. Bare en påminnelse om hva man skyter på 15m lenger borte.. "Toucher" man den hvite prikken i midten med skuddet, så er det en tier - er hele den hvite borte, så er det innertier. Skuddene vi skyter med er kal.22, som vist på bildet over ;o)

Jeg fikk forresten også endelig bestilt synstesttime hos Jan Brekke idag!! Han tar nemlig turen til Østfold etter forespørsel fra NSF, og DFS skyttere var også hjertelig velkomne. Synstesten foregår i Østfoldhallen onsdag 7. april, så da blir det tog på meg fra Oslo rett etter jobb! Håper han kan gi meg bedre "synsutholdenhet"!

Her er link til synstestingen som skal foregå i Østfold (copy/paste):
http://skytterbriller.no/index.php?news=show&page=50#NSF%20i%20%C3%98stfold

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar