9. november 2013 - Stevne i Degernes

Så var det stevnet på hjemmebanen. Skal vel sies at jeg ikke helt føler meg 100% hjemme på 15-meterbanen i Degernes siden jeg aldri trener der lenger. Men jeg er jo tross alt medlem der og må gjøre min plinkt når vi har stevner. Jeg pleier alltid å sitte i påmeldingen, og denne gangen var intet unntak. Faktisk blir dette den "o store" påmeldingshelgen for min del, siden jeg faktisk også skal sitte for Kisen MSL imorra.

Det er jo noen timer man sitter der og er serviceminded - og jeg synes det igrunn er ganske så trivelig. Men man blir jo litt sliten i hodet etter en sånn dag, og det blir litt ekstra utfordrende å skyte da. Men viljen var definitivt tilstede. Fordelen med å snakke med så mange skyttere i løpet av en dag kan jo og være at man finner en mulig løsning på hvorfor jeg flyttet rundt på samlingene mine igår. Et veldig bra forslag var at jeg feks. ikke sentrerer alle "ringene/siktene". Og dette har jeg forsåvidt sett at jeg ikke alltid gjør. Derfor var målet for gjennomføringen at jeg skulle ha skikkelig fokus på dette i tillegg til nullstillingen og triggerne.

Kort fortalt så var jeg veldig flinkt til å sjekke nettopp dette med sentreringen, og jeg fikk også bekreftet at dette nok var grunnen til at jeg flyttet seriene i går. Men i dag så var det noe som skurret på stående. Jeg tipper forsatt mot høyre/fremover og jeg stresser meg litt for mye gjennom skytingen. Det blir litt hopp og sprett og litt ekstra spenninger når jeg trekker av. Ikke så bra. Og på kne så klarer jeg liksom ikke så slappe av med en gang jeg får litt ekstra puls, eller kommer inn i skytingen. Kroppen har hele tiden lyst til å rykke til og jeg sliter med å slappe av/få tyngen mer over på venstresiden. Så resultatet ble en utdrager på stående som jeg ikke så, mens kneserie nummer to virkelig ikke var bra og jeg tapte fire poeng bare der. Tilsammen karret jeg til med 241 poeng, men det var nesten ikke fortjent. Eller, for å si det sånn så følte jeg at jeg skulle hatt mer poeng i går mtp gjennomføringen enn i dag! Men sånn er skyting - ting er ikke alltid som de ser ut til.

143 - 241 poeng

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar