21. mai 2012 - Trening hos Oslo Østre

I kveld var jeg og trente på 200-meteren til Oslo Østre. Jeg prøvde ut et treningsprogram som jeg hadde blitt tipset om.  Denne bestod av mye tørrtrening/klikking og tilsammen fire grunnlag - dette for å få en effektiv og litt billigere trening mtp at man ikke skyter så mange skarpe skudd. På stevnene jeg har skutt har grunnlaga gått veldig bra, men jeg er ikke spesielt glad i å trene på det. Mye fordi det er litt ekstra styr med å sette igang klokka, samt litt dårlig tid. Jeg er egentlig veldig glad i å roe ned på trening, og jobbe med stillingene. Men tenkte jeg skulle "give it a shot" likevel.

Kveldens trening var definitivt annerledes og interessant. Jeg likte spesielt det å ta klikkskudd i en stilling og så bytte til en annen og så skyte skarpt i den. Det ble mer realistisk ift stevner, for da har man ikke muligheten til å bruke masse tid på klikking og å finne stillingen. Så nå fikk jeg dynamisk trening med både klikking og vanlig skyting i en og samme økt. Grunnlaga følte jeg kanskje ble litt too much for min smak. Det ble litt mye stress og stillingene led litt under det. Ingen dårlige grunnlag, men helt ok. Tenker at jeg nok får mer igjen på å heller jobbe med femskuddsseriene med klikking imellom slik at jeg blir enda mer trygg i stillingene. Også det å bruke et-par minutter på å reflektere over hvor jeg synes hvert skudd gikk før jeg trykket på "anvis" var også veldig nyttig. Innimellom var det også litt vanskelig å huske - selv på fem skudd. Så jeg må jobbe litt mer med å holde fokuset gjennom hele serien.

5 skudd stående
Jeg avsluttet treningsøkten med fem skudd stående. Her fløt det veldig bra, og jeg var tøff på avtrekkeren. Det siste skuddet så jeg gikk til venstre, så 49 poeng var jeg veldig godt fornøyd med! :)

Imorgen blir det en lang dag med tur til Eidsberg og kuset med Anne Grethe! Gleder meg :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar