24. mai 2012 - Trening hos Oslo Østre

I kveld ble det en litt kort økt på 15-meterbanen til Oslo Østre. Tiden bare fløy avgårde - mest fordi jeg var så sliten etter jobb og BootCamp. Men det er bedre med en liten økt enn ikkeno!

Jeg jobbet mye med liggende i dag og det var en stor utfordring. Mye prøving og justeringer - spesielt med remma som nå er MYE lavere enn før. I tillegg flyttet jeg kolbekappa litt i opp - vanligvis har jeg hatt den i "null". Jeg måtte begynne på nytt mange ganger, men innimellom lå jeg ganske bra. Mot slutten derimot føltes det som om skuldra skulle ut av ledd. Men fikk tips om å ikke sette den venstre albuen så mye over mot høyre og heller få en mer naturlig vinkel på våpenet i forhold til børsa og skuldra. Det funka nærmest perfekt, så nå håper jeg og krysser fingrene for at jeg får trent den inn relativt raskt..

Ellers ble den noen skudd på kne og stående. På kne justerte jeg også remma slik at den var likt som på liggende, og det synes jeg fungerte veldig bra. Nå får jeg børsa og vekten mer over venstrearm/bein, og det er en stor fordel. På stående jobbet jeg mest med triggere og nullstillingen. Det føltes bra, men jeg merket godt at jeg begynte å bli generelt sliten og at det var på tide å ta kvelden. 

I morgen og lørdag har jeg meldt meg på stevnet i Rælingen og i Nittedal. Men med kombinasjonen strålende vær + ny liggendestilling vurderer jeg nå og droppe dette. En god tørrtreningsøkt på søndag er muligens et smartere valg nå som alt er litt "under construction". Men litt synd for jeg det hadde vært ålreit å tatt seg en tur.. vi får se, vi får se.. 

Mandag er det i hvertfall nye muligheter Askim og Spydeberg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar