30. april 2012 - Trening hos Oslo Østre

Det var ikke akkurat kø for å få plass til å skyte på 200-meterbanen til Oslo Østre i kveld. Jeg hadde hele standplassen for meg selv.. kan muligens ha noe med "natt til 1. mai å gjøre". Jeje, er det trening så er det trening.

Kaldt er det fortsatt, og måtte ha en pause i midten for å tine meg litt opp litt.. Ellers var målet med økta å fortsette å jobbe med avspenning/avleveringen av skudd i alle stillinger. Avspenning er alfa omega for meg hvis jeg skal ha sjangs til å skyte gode skudd med grovt kaliber. I tillegg trente jeg med 9,4-grams kulene i kveld for å spare de skudda som er "mildest" lada til stevner.. Da må jeg med en gang jobbe enda mer for å slappe godt av og ikke komme med rykninger i kroppen. 

Jeg synes treningen i kveld var en god forsettelse på stevnene i helgen. Forsatt sliter jeg litt med nullstillingen da seriene har en tendens til å flytte litt på seg. Liggende fikk også litt mer fokus i kveld - og jeg skjøt også en omgang.. Kjente litt på plasseringen av armer og bein og børsa i hånda. Prøvde å få tilbake fjorårets feeling. Omgangen starta som de to foregående - lurvete og usikkert, men plutselig løsnet det på skudd nr. fem og det hele fløt kjempefint resten av serien. Og anvisningen viste det sammen - lurvings på førsten, hvorav skudd nr. fire ble en hårfin nier oppe til venstre og deretter ble det kun innertiere. Det var veldig godt å se en så bra samling med tilsammen syv innertiere :) Så satser jeg på at neste omgang blir en 100-serie - i hvert fall blir det det hvis man skal følge utviklingen så langt ;)

99 poeng med en hårfin nier, men veldig fin samling og ikke minst 
- bra flyt på de seks siste skudda!

På stående var det egentlig kun en avgjørende faktor for min del: nullstillingen! Hvis den er på plass kan jeg spenne av og ta gode avtrekk - da ble det en 50-serie på stående. Hvis jeg derimot ikke er helt der, så kommer nierne. Ergo: VÆR NØYE MED NULLSTILLINGEN!

50 poeng på stående :)

Det ble flest skudd på kne og målet var kun nullstilling og avspenning - sånn satt på spissen. Jobbe jobbe jobbe på hvert eneste skudd og ikke la noe gå uten at arbeidsoppgavene er gjort. Og da blir det bra serier også. Litt trefforflytning, men igjen så går det seg nok til med mer rutine i kroppen.

Grunnlaget kjørte jeg gjennom en gang. Foreløpig liker jeg å jobbe mest med enkeltstillingene slik at jeg er trygg i alle høydene før jeg begynner å terpe voldsomt på grunnlaget. Men jeg holdt planen som før med et relativt raskt førsteskudd (dog jeg ikke var helt klar da klokka begynte å telle ned fra 3 minutter..) og var rolig og fin i kroppen. Jeg kunne nok med fordel vært litt mer PÅ, men passa på å i hvert fall være avspent. Det så greit ut på kne, mens på liggende var det litt mye puls og uroligheter. Fikk også bittelitt dårligere tid enn ønsket. Ut i fra det jeg hadde sett gjennom siktet var det ikke overraskende å se en nier på det første ståendeskuddet og en nier på det første liggendeskuddet, men ellers holdt jeg tieren og var fornøyd med gjennomføringen.

98 poeng på grunnlaget med en nier på stående og en på liggende som jeg kjente.

Da klokka begynte å tikke over 19.30 merket jeg at det begynte å bli mørkt i siktet. Jeg holdt ut litt til i kulden og jobbet mye på kne. Jeg gikk også over fra de hjemmelada 9,4grams kulene til kjøpaskudda med 9,4 grams kuler som jeg merket stor forskjell på rekylen. Derfor ble det hakket mer utfordrende å slappe godt av. Og da skudda talte 80 stk på skjermen hadde den bestemt seg for at det var nok trening for i kveld for den ville ikke vise noe mer..

Selv kunne jeg definitivt tenkt med å tatt turen videre til 15-meteren for å avslutte kveldens treningsøkt. Men det siden det er litt spesiell kveld, så var det ingen å trene med denne gangen.

Imorgen har jeg egentlig meldt meg på til stevnet i Ski, men fordi vi har blitt bedt med på seiltur og videre kos på Aker Brygge har jeg heller valgt det. Yr har tross alt meldt stor sol imorra, og det er ikke hver dag man kan ta en tur på sjøen - stevner finnes det flere av :)

PS - jeg må rette en kjempestor takk til min tidligere klassekamerat fra Westerdals, Stian A. Giltvedt som har tatt bildet i min nye header og bildet litt lenger ned på høyre side. Dette "fotoprosjektet" gjorde vi i februar (tror jeg) og jeg kommer tilbake til det i et annet blogginnlegg, for det ble mange kule bilder! Ta gjerne en titt på hans FB-side - Stian jobber med: web-design/utvikling, Wordpress, fotografering, grafisk design, konseptutvikling, filming og litt til.. :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar