12. november 2012 - Stevne i Degernes

Heldigvis var det et nett å finne her i Bøndernes Hus. Jeg sitter fortsatt i påmeldingen på Degernes-stevnet. Det har gått i ett i hele dag, og på tross av noen avmeldinger har det allikevel fyllt seg opp ganske så bra. Jeg har prøvd å multitaske litt ved å ha en litt halvoffisiell fortløpende oppdateringer av aktuelle resultater på hjemmesidene til Degernes. Vi har ikke mulighet til live-visning, men synes det er ålreit å kunne tilby litt oppdateringer til skyte-interesserte folk der ute.

Akkurat nå har jeg skutt selv, og jeg er vel ikke akkurat superfornøyd..

Følelsen var overraskende god i kroppen før jeg skulle skyte. Vanligvis er jeg veldig spent og nervøs - ja selv på "småstevner" som dette. Men i dag var jeg relativt rolig, men også veldig klar og PÅ.

Jeg merket det på første kneserien at jeg hadde en rar puls i børsa - slik som har irritert meg før. Jeg var jo definitivt ikke spesielt nervøs, så dette måtte være noe annet. Jeg trodde jeg hadde flyttet rem-klemma godt nok over på venstre side, men tydligvis ikke.. Anvisningen var allikevel det som overrasket mest.. det starta bra med en tett samling til venstre, før det siste skuddet viste en skikkelig god 8´er!! Ble vel egentlig stående og måpe litt, og småsmile.. Den så jeg ikke komme gitt! Jaja, tenkte jeg - shit happens. Når noe sånt skjer er det jo tross alt ikke så mye å gjøre med den saken. Vanskelig å vite om det var min feil, eller om det kanskje var skuddet. Men klart, lufta gikk jo litt ut av meg. Og jeg som følte meg i så fin skyteform!

Tok meg sammen og fokuserte på stående. Nå måtte jeg skjerpe meg og få til en god serie for å redde den dårlige starten. Fortsatt var formen fin, og jeg gjorde arbeidsoppgavene mine. Skiva viste dessverre to niere.

På kne økte pulsen i børsa ytteligere. Det var rett og slett fryktelig kjipt å skulle skyte den serien. Tror det er det tyngste jeg har gjort på lenge! Og jeg hadde virkelig ikke lyst til å miste noe mer poeng.. Fasiten ble en nier på det siste skudde, men egentlig var jeg fornøyd med at det ikke gikk verre enn som så.

Med 145 som utgangspunkt var jeg veldig tent på å ikke gjøre noen feil på de neste to seriene. Nå skulle arbeidsoppgavene gjennomføres til punkt og prikke! ..og det følte jeg at jeg fikk til også. På kne flytta jeg rem-klemma så mye jeg klarte til venstre, og endelig var pulsen borte. Jeg kjente at jeg var litt "småskremt" av det som hadde skjedd på de to foregående kneseriene. Derfor måtte jeg jobbe ekstra mye med å slappe godt av i venstrearm- og bein. I tillegg måtte jeg finne flyten og ikke nøle med det jeg gjorde..

Følelsen etter skytinga var god, og jeg var spent på anvisningen. Og det begynte bra med to tiere på stående.. men så måtte jeg ut i en 9.7 nede til høyre.. Heldigvis stoppet jeg på 49 poeng. Og så fortsatte det over på kne og en nier nede til venstre. Isj - da skulle det ikke bli noen 50-serie på stående i dag.. bajs! Resten holdt jeg i tieren, og fikk tilsammen 98 poeng på 10-skudden.


243 poeng - en overraskelses-åtter! - ellers veldig god gjennomføring, men ikke helt den store uttellingen idag.

Siden jeg i utgangspunktet hadde godfølelsen og roen i kroppen før og under skytingen i dag, så er det klart at jeg er noe skuffet over 243 poeng. Men jeg er uansett veldig fornøyd med mesteparten av skudda i dag og gjennomføringen jeg gjorde. Og forhåpentligvis er det ikke hver gang man blir overrasket av en 8´er på kne..

Jeg må fortsette å jobbe med knestillingen slik at jeg blir mer og mer vant med den og arbeidsoppgavene. På stående gjelder det å vedlikeholde mye, og bygge selvtilliten. Det er neste uke som hardkjøret begynner med stevner, og Viken II som høydepunktet. Målet er å gjennomføre på best mulig måte og så holder dataen styr på poengsummen!



Sonny var veldig glad for at jeg kom hjem igjen, sånn at han kunne slappe av på skytebagen min ;o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar