7. november 2011 - Trening på Oslo Østre

I kveld var det tilbake til treningen igjen. En kan jo ikke hvile på 246 poeng på ett stevne!
Planen var å skyte litt kne, men ha hovedfokus på stående - avtrekk og balanse.

Startet på kne, men det var liksom ikke så lett som jeg hadde håpet! Det ble niere og dårlige tiere - fant liksom ikke stillingen og det var litt som gamledager. Etter 20 skudd gikk jeg opp i stående, og det hadde jeg akkurat samme problemet - det ville seg liksom absolutt ikke! Jeg tror jeg brukte en time på å surre med dårlig skyting - jeg ble irritert og lei igrunn. Bajs!

Men så tok jeg meg kraftig sammen - tenkte som så at ingenting kommer gratis, selv på trening. Du må sørenimeg jobbe for poengene dine! Legg i en innsats nå, og gjør arbeidsoppgavene dine eller så trenger du ikke være her..

Som sagt så gjort. På kne var jeg mye mer nøye med å finne en god stilling. Venstrebeinet plasserte jeg mer over på høyre side for å få mer likevekt og balanse, samtidig som jeg slappet godt av i venstrearmen. Det å slappe av i venstrearm- og bein er faktisk veldig vanskelig og til tider litt "skummelt" - det må rett og slett jobbes mye med for at det skal kjennes naturlig.
"SLIPP OPP" er to ord som jeg gjentok hele veien på kne - jeg MÅ passe på å slippe opp evntuelle spenningen i venstrearm- og bein. "SLIPP OPP" viser seg og fungere veldig godt som et triggerord.
!NB! Pøllekroken skal peke bakover - best å sitte på pølla da..


KNE: først skjøt jeg 5 innertiere, og så skjøt jeg 5 yttertiere - var ikke planlagt - bare ble sånn ;o)

Skjerpings ble det også på stående. Jobbe jobbe jobbe - likevekt/balanse og NULLSTILLING! Merket også at jeg var litt høy i stillingen - flyttet venstrehånden litt lenger frem på børsa, og det funka bra. Ellers er det en fordel å få trøkka inn litt tørrtening og Scattrening fremover. Både på stående og i kne er det avtrekket som har mest å si for hvor jeg treffer. Jeg vet jeg holder veldig bra, men lurver det til med avtrekket. Skytesimulatoren er superbra til å trene på dette. Imellomtiden jobber jeg med å være hard på avtrekkeren og TØFF! Bestemme meg for å satse på tieren og trekke av!


10 skudd stående etter kneserien. 200 poeng det - mangler "bare" 50 da gitt ;o)

Neste skyting blir stevne i Halden til fredag. Så skal jeg sitte i påmeldingen til Degernes skytterlag hele lørdag + skyte selv. Absolutt ikke gøy å stå opp tidlig, men tar med Macen så jeg får jobba litt i hvert fall. Så avslutter jeg dagen med toget innover til Oslo igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar