17. juni 2012 - Samlagsskyting Viken II - Team Girl Power!!!

Juhuuu! Andrelaget til Østfold - og det eneste rene jentelaget - gikk av med seieren i Samlagsskytingen kl. 3-5 på Viken II!!! Hurra for oss!!! :D

GIRL POWER! Marianne Berger, Giske Bach, meg og Martine Minge :D

Jeg synes at lagskyting er ekstra morro å være med på - det er god stemning mellom folk, og for en gangs skyld vil andre skyttere at nettopp du skal lykkes med skytingen, hehe ;) Jeg har også et mer avslappet forhold til det enn når jeg selv skal prestere på egenhånd. Vet ikke helt hvorfor, men jeg tenker som oftest at det ikke bare er meg som skal prestere og ha dagen, og derfor stresser jeg ikke. Som regel pleier man også å prate en del sammen på forhånd og bygge hverandre opp mentalt.

Denne gangen skulle jeg ut på den tredje etappen. Det er en stund siden sist jeg har skutt så "seint", så når jeg fikk vite at vi ledet etter at Giske hadde skutt 98, og 97 poeng på Martine steg pulsen litt inni jakka. På forhånd hadde følelsen vært spent, men veldig god - så jeg valgte å støtte meg på det. Prøveskudda gikk greit - fem skudd ligg, og så stående. Pulsen var tydelig tilstede, men nå var jeg veldig opptatt av at jeg skulle være hard på avtrekkeren - være i nuet og ha lave skuldre. Jeg jobbet meg gjennom skudd for skudd, og stresset aldri. Da jeg var ferdig var jeg veldig fornøyd med gjennomføringen min. Litt ekstra spenning i kroppen selvsagt, men det var kontrollert.

Anvisningen begynte og første ståendeskuddet ble en nier ut til venstre.. så en nier til i samme hull, så en nier litt høyere opp og til venstre.. hjelp, tenkte jeg - ligger alt der..? Det første kneskuddet satt til høyre, 9.9.. Ingen drømmestart akkurat.. Heldigvis kom det bare tierne etter det og jeg kunne puste litt lettet ut da 96 poeng stod på skjermen. Litt synd at ikke ståendeskudda lå i midten, men med tanke på hvor de satt tyder det på at jeg var rolig og kontrollert - og det lover veldig godt!

Ståendeskudda til venstre - 96 poeng

Vi ledet fortsatt etter min skyting. Marianne Berger var siste kvinne ut, og det var mildt sagt spennende å følge med på anvisningen en og en skive nedover.. Østfolds førstelag lå to poeng bak oss på skive to. Både Pål Øyvind og Marianne synes det hadde gått skikkelig dårlig - men man vet jo aldri før siste skuddet er anvist! Summasummarum ble 95 poeng med en veldig uvanlig 6´er på Ørmen, mens Marianne skjøt veldig godkjente 96 poeng og jentejubelen stod i taket! :D 

Det var bare så utrolig digg å vinne sammen med disse fantastiske jentene - takk for en topp opplevelse - dere er best!!

Førstkommende uke skal jeg prøve å få til en økt hos Oslo Østre for å teste de nye skoa og øreproppene mine - det skal bli stas :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar