8. juni 2012 - Stevne hos Oslo Østre

Stevne nummer 2 av 3 er herved gjennomført på Oslo Østre. Om jeg ikke var sliten nok i går, så nådde jeg en ny "low" i dag. Begynnelsen på hodevondt og tvers gjennom sliten i kroppen. Det var nesten så jeg trodde jeg skulle gå i dørken der jeg stod på banen og forberedte meg. Heldigvis gikk det bedre etterhvert som jeg kom inn i prøveskudda. Forholdene var rett og slett perfekte på banen - når skuddet traff vollen gikk støvskyen rett opp, og lyset var akkurat passe. 

Jeg merket godt at kroppen var sliten, og en ekstra utfordring var at vi måtte bruke egen klokke for å ta tiden. Man er jo så bortskjemt for tiden med klokke på skjermen, så spesielt på stående syne jeg det var en utfordring å få roen i kroppen etter å ha lagt fra seg klokka. Men sånn er det - likt for alle. Liggendeserien ble litt skjev, men det var min egen feil fordi jeg kjente at jeg hadde en litt annen stilling fra prøveskudda. Derfor snek det seg ut en nier. På stående så det ikke helt bra ut - jeg brukte triggerne og jeg jobbet med den positive indre dialogen. Men følelsen i kroppen var litt lurvete, så jeg var usikker på hvor skudda kom til å sitte. Avtrekka var bra da! Det ble 48 poeng med en 9.9 og en 9.8, så jeg sa meg fornøyd med det.

På kne var målet å følge arbeidsoppgavene - og etterholde. Det så faktisk ganske så bra ut, men det måtte snike seg ut en 9.9..

Jeg var ikke helt fornøyd med gjennomføringen av 15-skudden og bestemte meg derfor for å skyte et skikkelig godt grunnlag. Prøveskudda på stående gikk greit. Jeg var litt spent og spenningen økte i det ild ble sagt. Allikevel var jeg nøye på å følge arbeidsoppgavene og tenke ett og ett skudd! De tre første skudda så bra ut. Jeg fant kenstillingen raskt, og tok derfor et klikkskudd først. Deretter var det på. Første skuddet så rent ut, det andre reagerte jeg litt på og dro ned, mens det tredje så bra ut. Jeg var ferdig før ett minutt gjenstod og kjørte på med et klikkskudd på liggende for å roe ned. Deretter hadde jeg god tid og stresset ikke. Jeg var veldig fornøyd med gjennomføringen og var veldig spent på anvisnigen! Det hele statet med tre, litt høye tidere på stående - jess. Så fortsatte det med en tier, og en lav nier som jeg hadde sett klart og tydelig, og så en tier igjen - joa, akkurat som jeg hadde sett.. liggende startet med innertier og fortsatte med innertier, tier... og... innertier! DA kom det et jess høyt ut fra meg! Dette var akkurat slik jeg hadde sett det, og akk så fortjent det var!! En god gjennomføring = godt betalt! :D

Nå hadde jeg selvfølgelig lyst til å gjøre det bra på omgangen også. Gårsdagens følte jeg gikk dårlig, men fikk allikevel fullt hus. Derfor tenkte jeg også at jeg hadde bra sjangse i dag også. Nå var det tipp topp forhold og fokuset skulle være enda bedre! På prøveskudda lå jeg litt høyt - jeg var litt usikker, men skurdde et halvt knepp ned. Kanskje jeg kunne tatt et til, men var redd for stillingsforandring siden jeg lå litt lavt på grunnlaget. 

Gjennomføringen av selve grunnlaget ble nok en gang lurvete. Jeg merket på det første skuddet at det føltes som om jeg lå litt lavt med stillingen og ble derfor usikker. Det så litt mer ut som "rund blink" etter magasinskiftet, og det aller siste skuddet brukte jeg to sekunder ekstra på.. men det så ut som det gikk bittelitt høyt. 

Nok en gang hadde jeg ikke spesielt lyst til å se anvisningen av omgangen, og spesielt første del.. Tendensen var litt høy, men da jeg kom til magasinskiftet så det ut til å stabilisere seg mer i blinken.. ni blinker hadde jeg og det gjenstod et skudd...9.9 - NEI, sa jeg høyt! Akkurat stang ut. I går var det stang inn - og i dag var det den store 9.9-dagen.. Der og da var det innmari surt, men etter 10 minutter så kom jeg jo frem til at det selvfølgelig var min egen skyld. Jeg hadde jo sett at skuddet gikk høyt. Dessuten var jeg veldig fornøyd med å ha skutt 345 poeng på 25-skudden når jeg var litt molefonken og urolig i hodet og kroppen. Det viser nok en gang at hvis man har arbeidsoppgavene og jobber godt med de, så kan man få til det utroligste :D
245 - 344 poeng! :D

Stående funker veldig godt nå, og kne begynner virkelig å komme seg. Liggende må jeg som sagt finne frem til, men alt-i-alt så skjer det mye bra for tiden og det kan jeg takke de gode tankene/fokuset for! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar