29. juni 2012 - Hjemmetrening med Scatten

Kom treningslyst og treng deg på - her skal du motstand finne! 

Den siste tiden har jeg ikke hatt spesielt lyst til å skyte. Første del av banesesongen er alltid den mest hektiske, samtidig som jeg har hatt mange andre ting gående. Det blir litt vel mye rett og slett. Og i morgen er det Fylkesmesterskap i Råde. 

Siden mandagens treningsøkt ble så kort, måtte jeg få til trening i dag. Men en skulle tro at Scatten veide 150 kg, for det tok sin tid å få den frem.. 

Fokuset i dag lå på alle stillingene - en stillingssjekk om du vil. Og gjennomføringen av triggerne. Liggende tok jeg til sist og igjen måtte jeg passe på å ikke bli for lav - da treffer ikke hodet kinnstøtta riktig. Kontrollerer jeg dette, så funker det mye bedre.

KNE:
- finn nullstillingen (merker spesielt på triggeren "ro" om den er riktig eller ikke - og det må den være!!!)
- vær nøy på å separere de tre triggerne! (ro brukes kun til avspenning/lave skuldre, tøff brukes kun til å være tøff på avtrekket - lettere å ha kontroll, samtidig som man lar det skje!)

STÅ:
- igjen, separer de tre triggerne! (grep-her og nå, ro-avspenning/lave skuldre, tøff-avtrekk)
- OG SÅ - EUREKA! - slapp av og hvil hodet ordentlig på kinnstøtta, og slapp av i hofta under triggeren RO - da funker det som pokker! :D

10 skud stående med "tungt" hode på kinnstøtta og avspent
hofte under triggeren "RO" og så "TØFF" på avtrekkeren!
Må legge til at det vanskeligste jeg gjør er å skyte med Scatten,
fordi den avslører hver minste lille feil du gjør - så 99 poeng på
stående er veldig veldig veldig bra for min del :D

På tross av ingen treningslyst endte jeg allikevel med å få en skikkelig bra økt som jeg nok en gang lærte noe av! I tillegg fikk jeg justert inn knappene i jakka, og nok en gang sydd litt på glidelåsen.. litt irriterende det siste der for det virker som om den ikke tåler mye bruk. Men men, godt for alt en kan fikse selv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar