9. november 2010 - 2. runde Akershusserien

I kveld var jeg nok en gang så heldig å få muligheten til å være med på lagskyting for Oslo Østre Miniatyrskytterlag i Akershusserien. Denne gangen skulle vi skyte på OØMSL sin nye innendørsbane på Trosterud barneskole. I utgangspunktet er den laget for luftskyting, men det er også fire NSF 15-meterskiver til nettopp lagskytinger. Synes de har det veldig trivelig og fint der - sikkert en veldig god bane å trene uforstyrret med luft.

Skal si det var godt å endelig komme inn døra - for i dag har det vært skikkelig surt og kaldt. Greide også å gå av på feil t-banestopp, men det fikk jeg rettet opp i etter 10 minutter med litt surring.. ;o)

Men over til selve skytinga - jeg fikk heldigvis plass i første laget. Hadde nok hatt mer nerver hvis måtte ha venta! Som forrige gang, så tok jeg ikke så mange prøveskudd - ca 12 tror jeg. Selv om det nå har blitt litt mer skyting enn forrige gang, så har jeg allikevel ikke trent målrettet på 45 skudd stående. Som regel holder hodet til max 20-25 skudd. Derfor ville jeg ikke bruke opp energien på prøveskudd.

Kjente at kroppen ikke var helt med i dag. Jobbet voldsomt for å få balansen og roen, men fløt ikke like godt som i går. Allikevel hadde jeg på forhånd bestemt meg for å være sta og bruke tiden hvis nødvendig - uansett. Jeg skulle også være flinkere på å ta ned børsa hvis det var for urolig.

Starten var ikke optimal - skudd nr 1 og 4 ble en nier.. kroppen var for urolig - ikke pga nerver, men den ville liksom ikke samarbeide. Men så etter litt småjusteringer av nullpunkt, spenninger i kroppen, fullt fokus og bra jobbing kom jeg inn i en god steam. Skjøt 18 tiere på rad! Skudd 23 ble en nier, og da var det virkelig tid for pause! Klarte og holde koken til og med skudd 28, og så kom 9.9 - 9.8 og 9.9! Bajs.. Kroppen begynte virkelig å si ifra. Minner meg om det jeg slet litt med foran 15m NM - at jeg får ufrivillige rykninger bakpå knehasen. Må være noe jeg spenner der som gjør at det blir mer og mer "slitent" over tid. Så holdt jeg det gående i 6 skudd til - så en nier - 3 skudd - så en nier - og 3 skudd - ferdig! Jeg måtte virkelig ned i kjelleren for å hente ut den siste roen og fokuset jeg hadde. Sluttsummen ble 442, med 22 innertreff - ny pers med 4 poeng faktisk, så det burde jeg si meg fornøyd med! Jeg klarte jo faktisk også, med litt nød og neppe å holde meg unna 8´ern ;o) Vet at jeg har mer på lager hvis jeg begynner å skyte enda flere skudd stående oftere. Avtrekk må terpes enda mer, for til tider ble jeg for "svak" og nølende på avtrekket noe som gav meg nesten alle nierne.


Alt i alt er jeg uansett fornøyd med gjennomføringen og at jeg var så sta og utholden som jeg var!


Lappen må man ha - 442 poeng

Selve lagskytingen gikk slik (hentet fra Oslo Østre Miniatyrskytterlag sine sider):

2. Runde Akershusserien, 1. divisjon
1. Laget vårt i den andre runden av Akershusserien ble de samme fire damene som i første runden. Og de forbedret seg med 4 poeng, til 1786 poeng. Samtlige på vårt lag skøyt bedre enn Skarpskytten sine skyttere. Med dette resultatet var de hele 42 poeng foran Skarpskytten. En småsyk Marianne Berger skøyt kveldens beste serie med 450 poeng! Christine Landrø Lind skøyt svært godt med 448 etter en åpning på 300 poeng.

Oslo Østre MSL:
Marianne Berger 450
Christine Landrø Lind 448
Charlotte Taanevig 446
Maren-Kristine Heier 442
Sum: 1786

Skarpskytten:
Kai Magne Mauseth 440
Katrine Høybakk 440
Karl Johan Olsen 432
Eirik Reksten 432
Sum: 1744



Artig med vindu hvor man titter inn på skytterne..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar